Stejlestræde 2, Bregnør Fiskerleje, 5300 Kerteminde

Kvalitetsvilla med fjordudsigt

Denne solide udsigtsejendom blev opført i 2003, og i kraft af beliggenheden ved vandet i Bregnør Fiskerleje suppleres den af et panorama over Odense Fjord. 168 velkomponerede kvadratmeter og en stor have blev det til, som til stadighed drager fordel af den harmoniske beliggenhed i naturskønne omgivelser.

I forening med fjorden

Takket være placeringen i første række til Odense Fjord er udsigten slående. Foruden den dybblå vandoverflade ses også engen i forgrunden, hvor heste græsser, og umiddelbart derefter tager sandstranden over. Man tilgodeses således af fine bademuligheder - suppleret af faciliteterne på Bregnør Havn, hvor en badebro, en sauna og selskabslokaler er til rådighed. Siden 1937 har havnen fungeret som fiskerihavn, men drives i dag som lystbådehavn med 38 fortøjningspæle.

Ydermere er den lille bosættelse præget af landlig idyl og imødekommende naboer, som kommer hinanden ved og nyder det rolige liv ved kysten. Ikke desto mindre er det muligt at proviantere i de nærliggende byer. Der er ganske få kilometer til fornødenhederne i Munkebo, og tilsvarende kort afstand får man til Kertemindes stemningsfulde byliv. Odense er ligeledes blot en kort køretur væk og ligeså er tilkørselsmulighederne til motorvejen.

Solidt byggeri

Den massive gulstensejendom for enden af stikvejen fremtræder som et solidt bygningsværk i god kvalitet. Det fremgår eksempelvis i valg af materialer og detaljer såsom den murede gesims, zinkinddækningerne og det sorte tegltag. Ejendommen er ligeledes fornuftigt isoleret. Forrest på grunden står en dobbelt carport med tilknyttet værksted, og den velanlagte have går heller ikke øjet forbi ved ankomst på matriklen. 

Veldisponeret beboelse

Inden døre fortsætter det velgjorte udtryk med moderne kvalitetsløsninger og fortrinlige lysindfald, der bidrager til den behagelige atmosfære. Der er gennemgående flisegulve med gulvvarme i hele stueetagen, mens trægulve pryder førstesalen. 

Køkken-alrummet og stuen udgør boligens primære opholdsmiljøer. Køkkenet fremstår pænt og tidløst med hvide fronter, og det er oplagt at indrette en spisesektion i karnappen, hvor dagslyset strømmer ubesværet ind. Brændeovnen beriger stemningen i aftentimerne. Franske døre fører ind til stuen, der ligeledes har gavn af lyset fra de mange sprossede vinduer og terrassedørene. 

Stueetagen råder endvidere over et badeværelse med en muret bruseniche i buet form foruden et bryggers med egen indgang. Førstesalen er allokeret til to soveværelser og yderligere et badeværelse. Heroppe er rummeligheden forøget takket være kvistene, der er orienteret i retning af vandet. I det ene værelse er der tilmed dør ud til altanen, hvorfra udsigten over vandet kommer til sin fulde ret. Udelivet får hertil fine forudsætninger i haven og på terrasserne, der omgiver huset. Træterrassen er ny fra 2020.

Afstand til ...

 • Great Northern Golf og Spa10 minutter
 • Lystbådehavn50 meter
 • Munkebo Kro7 minutter
 • Odense By20 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser