Kirsebærhaven 89, 5560 Aarup

Udsigt over det bugtende, danske marklandskab

Med kuperet terræn så langt øjet rækker har denne ejendom i Aarup en udsigt af en helt særlig klasse. Placeringen er tilmed høj, så det øger blot panoramaet over årstidernes skiften og det aktive dyreliv både fra indendørs og udendørs. Den moderne villa fra 2002 indeholder fire værelser, lyse opholdsmiljøer og to badeværelser, og så ligger hele herligheden på 1.433 m2 veludført grund.

Kvalitet og sans for stil

Ved ankomst præsenterer villaen sig i et klassisk look med træk fra Bedre Byggeskik med muret gesims og sprossede ruder. Huset er opført med tanke på minimalt vedligehold, hvilket blandt andet betyder, at der foruden Velux-vinduerne udelukkende er anvendt Velfac-vinduer med aluminium udvendigt. Inden døre byder huset på gulvvarme i alle rum med klinker, mens de resterende rum beklædes af trægulve, hvormed der hersker en fin harmoni.

Indledningsvist præsenteres køkken-alrummet, hvor køkkenets hvide elementer ledsages af sorte granitbordplader og en gaskogezone. To dobbeltdøre åbner fra alrummet til terrassen, mens franske døre skaber forbindelse til stuen. Sidstnævnte er tilsvarende udført med terrassedør og hertil en brændeovn.

Stueplanet fuldendes af et badeværelse med bruseniche samt et bryggers med et disponibelt rum i tilknytning. På første sal åbenbarer et badeværelse og fire værelser sig, hvoraf det ene værelse har tilhørende walk-in-closet samt en Velux-altan. Fra altanen er der alle muligheder for at nyde udsigten over landskabet, hvor ranke træer skaber perspektiv til markerne. Badeværelset heroppe har både kar og bruseniche.

De ydre faciliteter

Udearealet falder perfekt ind i omgivelserne med en stor, veltrimmet plæne kombineret med varieret beplantning, der både blomstrer, skaber læ og hyggelige kroge. Matriklen grænser op til markerne, så udsigten er sågar endnu mere prominent fra haven. Den nydes eksempelvis under ophold på terrasserne, der er anlagt i flotte størrelser. Udsigten synes evigt foranderlig i takt med vind og vejr samt tiden på dagen og året.

Ejendommen byder endvidere på en stor dobbeltcarport i lærketræ med to skure, hvoraf det ene er isoleret. Endelig skal det nævnes, at ejendommen er blevet tilsluttet fibernet i januar 2022.

En beliggenhed med det hele

Det er selvsagt den idylliske natur, der er den helt store force ved beliggenheden. De kuperede omgivelser forkæler ikke blot øjet, de danner også optimale rammer om udflugter i det fri. Det lukkede vænge grænser eksempelvis lige op til en lille fredskov mod vest, og lidt længere mod syd findes flere småsøer.

Aarup er en hyggelig by, der indeholder alle hverdagens fornødenheder. Således finder man Aarupskolen, børnehaver, vuggestue, bibliotek og indkøbsmuligheder indenfor en radius af halvanden kilometer. Ydermere er der både kultur- og aktivitetscenter i byen med diverse sportsfaciliteter og arrangementer. Endelig er pendlerlivet let med station i byen og blot ti minutters kørsel i bil til motorvejen. Samme transportmiddel tilbagelægger ruten til Odense på knap en halv time

 

Afstand til ...

 • Indkøb4 minutter
 • Motorvej8 minutter
 • Odense25 minutter
 • Skole4 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser