Møllevej 18, 5492 Vissenbjerg

Anseelig kvalitetsejendom til familien og erhverv

Denne velholdte ejendom ligger i et roligt område på en lukket vej i Vissenbjerg. Huset er præget af kvalitetsmaterialer og er velegnet til den store familie eller en kombination mellem bolig og liberalt erhverv. Dette skyldes planløsningens disponering med 446 kvadratmeter fordelt over stueplan og førstesal samt yderligere 93 kvadratmeter som underetage. I tillæg medfølger også et sirligt haveanlæg på den 1.817 kvadratmeter store grund. 

Et væld af indretningsmuligheder 

Husets rumfordeling er bredt ud over tre etager med et rummeligt stueplan, der indeholder to kontorer, to toiletter og to badeværelser, hvoraf det ene har spabad. Derudover finder man også både et walk-in-closet i forlængelse af det ene af de tre værelser, et køkken-alrum, et bryggers og en stor stue. Imens udgør første sal ét åbent multirum, og to separate underetager følger med. Den ene råder over en vinkælder, mens den anden har et aktivitetsareal samt et badeværelse og to disponible rum. 

Planløsningen er oplagt til den pladskrævende familie, hvortil de mange multirum giver et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder. Dette gælder også, hvis man ønsker at kombinere hjem og liberalt erhverv. I den forbindelse er 35 kvadratmeter godkendt til erhverv, og endvidere er der gode toiletfaciliteter helt i overensstemmelse med arbejdstilsynets reglement. Nævneværdigt er også internetforbindelsen, der netop er optimeret med tanke på erhverv eller hjemmekontor. 

Velholdt og gedigen ejendom

Materialerne er nøje udvalgt, hvor stueplanets mest markante karaktertræk er sildebensparketgulvet i mahogni. Dette løber ubrudt i stuen, gangen og en del af alrummet tilknyttet køkkensektionen og harmonerer med køkkenets elementer fra uno form. 

Lysindfaldet er ligeledes et gennemført kendetegn på tværs af rummenes funktioner og placering, hvor horisontale vinduer og hele vægge udgjort af glaspartier bemærkes. Dette skaber en rummelig og indbydende atmosfære, der kun yderligere forstærkes på førstesalen af dennes kipførte loft med fritlagte hanebånd.    

Det hele er velholdt og flere istandsættelser er også foretaget. Senest er det primært villaens ydre, der er forbedret med renovering af nedgangen til kælderen i 2020, mens der i 2018 er lavet nyt loft, isoleret, opsat eternitbeklædning på gavlene og udskiftet tagpap på taget. Alt sammen tiltag, der har resulteret i et gennemført eksteriør.  

Attraktive omgivelser

Ejendommen er placeret i et roligt kvarter i byen og på en lukket vej. Blandt de lokale kendes området som Uptown, hvorfra man nemt finder alle de gængse tilbud til hverdagens forløb. Eksempelvis er daginstitution og skole samt fritidsaktiviteter, indkøb og ikke mindst offentlig transport alt sammen i gåafstand fra matriklen. Det gælder også bager, kirke og flere grønne områder. Derudover forefindes tilkørslen til den fynske motorvej på mindre end fem minutter med bil.

Adressen er ugeneret og grundens udformning istemmer naturen i nærheden. Til forskel for det utæmmede skovterræn er haven dog udførligt passet. Udearealet udgøres således af en havedam med et mindre springvand, et anseeligt terrassemiljø med en mønstret flisebelægning samt græs, træer og sektioner med løse sten til blomsterkrukker og ophold. Den lange pergola ved kældernedgangen skal også fremhæves, hvor alt fra roser til klatrehortensia og tobaksplanter ses, mens blåregn betragtes ved pergolaen mod øst. 

 • Erhverv 35 m²

Afstand til ...

 • Indkøb2 minutter
 • Motorvejen5 minutter
 • Skole2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser