Oslovej 47, 5400 Bogense

Moderniseret etplansvilla nær Bogense Marina

Med kort afstand til stranden såvel som marinaen i Bogense er denne smukke villa velplaceret i det fynske landskab. Hele boligen er gennemgående istandsat, hvorved der i kombination med lysindfaldet opleves en behagelig stemning. Planløsningen er derudover veltilrettelagt og egner sig fint til børnefamiliens hverdag, hvilket tilsvarende kan siges om den fortrinlige have. 

Elegant fra yderst til inderst

Det nydelige træhus præges udefra af en sort facade med hvide vinduesrammer, hvilket er et udtryk, der fortsætter på carporten og det tilstødende værksted. Dette fremstår i fin kvalitet inden døre med skabsarrangementer til projekter og opbevaring. 

Inde i selve boligen er det elegante designvalg, der kendeteger æstetikken. Renoveringerne er foregået i 2021, hvilket til følge sikrer et moderne islæt overalt. Den rummelige og velindrettede stue er omkranset af store glaspartier, hvorfra lyset strømmer ind. 

Stuen er kombineret med køkkenet som ét fælles hjerterum, og køkken-halvøen markerer overgangen mellem rummets funktioner. De sorte køkkenfronter og egetræsbordpladen giver en velafstemt sammenhæng til trægulvet såvel som køkkenets klinker. Elementerne er opsat i en U-form, og dertil hører også et amerikanerkøleskab.

De sorte linjer ses ligeledes på de to badeværelser. Brusenichernes afskærmning i glas skaber en New Yorker-stemning, hvilket især gælder baderummet tilknyttet forældresuiten. Sidstnævnte giver også et soveværelse og et walk-in-closet. Huset har yderligere tre værelser og et bryggers.  

Ugenerede udearealerne 

Fra det åbne opholdsmiljø tilgår man en stor, solrig fliseterrasse, der både er vendt mod syd og mod vest. Bemærk også udekøkkenet, den nemme og velanlagte plæne samt flere farverige blomsterbede og store træer i både grønne og røde nuancer. Disse bidrager til at indramme grunden sammen med en hæk og et hegn. Dertil hører et udvalg et frugttræer med æbler, pærer og blommer. 

Bagerst i haven findes en hårdttræsterrasse i cumarutræ. Herfra har man udsyn til den hyggelige å, der løber bag haven. Denne emmer af liv med et væld af aborrer.

Uden for skellet ses et stort engareal og diget i horisonten med kysten bag. Som en ekstra trumf er der også fra den bagerste del af haven udgang til et stisystem, hvor man kan gå uden om åen og hele vejen til stranden og marinaen. 

Et spændende nærmiljø med natur og by helt tæt på

Den nærliggende lystbådehavn i Bogense er Fyns største og byder på gode muligheder for at have egen båd liggende og stævne ud på vandet. Nær havnen finder man en børnevenlig strand og en legeplads. 

Området er til dels beboet af pensionister, men i særdeleshed er det familier med børn i skolealderen, der udgør nabolaget. Skolen nås da også via trygge cykelstier. Daginstitution og indkøb kan nås til fods.

Afstand til ...

 • Havnebadet2 minutter
 • Indkøb2 minutter
 • Odense 30 minutter
 • Skole 2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser