Bregnør Bygade 24, 5300 Kerteminde

Henrivende herskabsejendom i Bregnør

For enden af den langstrakte indkørsel på Bregnør Bygade 24 fremtræder en herskabelig landejendom af exceptionel karakter. Ejendommen omgiver sig med betagende natur nær Odense Fjord og danner derudover ramme om fritliggende bygninger med mange anvendelsesmuligheder. Bebyggelsen kombineres med en parklignende have foruden marklandskaber, fiskerleje og landsbyidyl, der kendetegner omgivelserne i Bregnør.

Skønt istandsat

Det er en velkomponeret ejendom med hvidpudset facade og sortglaseret tegltag med fire kobberinddækkede kviste, der udgør beboelsen. Tagrenderne er ligeledes af kobber. I 2020 blev stueetage og første sal sirligt renoveret, og boligen præsenterer sig således særdeles smagfuldt og med flotte detaljer. 

I hallen knejser en svungen, hvid trappe, der fører til førstesalen. Gulvet består af originale fyrretræsplanker, der dog afløses af douglasplanker i spisestuen og af egeplanker i køkkenet. Lysindfaldet strømmer tværs gennem stuerne og hallen, og man bemærker ligeledes lofternes elegante stukkatur og radiatorskjulerne, der pryder stueetagen og soveværelset.

Tre stuer en suite forenes af døråbninger og fløjdøre. I tilknytning fremtræder et stilrent Boform-køkken med bordplade af granit, der er videreført på væggen. Hvidevarerne er fra henholdsvis Gaggenau og Miele. Derudover rummer stueetagen et spisekammer samt et gæstetoilet. På førstesalen venter fire værelser, garderobeplads i walk-in-skabene og et rummeligt badeværelse med to håndvaske. Kælderen er indrettet med seks disponible rum.

Mangfoldige muligheder

Tilværelsen her er præget af de mange muligheder for udfoldelse. Den vinkelrette bygning med rødt tegltag indeholder to store stuer, hvor der er forberedt til en indendørs swimmingpool. Herudover er der et teknikrum, et gæstetoilet samt to øvrige rum, der er klargjort til etablering af bad og sauna. Den ekstra plads kan med fordel udnyttes til flere formål som eksempelvis liberale erhverv, håndværksfag og fødevareproduktion.

Udemiljøerne er arrangeret med et rigt planteliv og solkroge. Haven udmærker sig ved sine rhododendron, en smuk rødbøg, der er minimum 150 år gammel, samt andre specielle træer. Derudover ses staudebede og urtebede rundt omkring i den store, solrige gårdhave. Gårdhaven og området ved bagindgangen er endvidere belagt med terrakottafarvede havetegl. En frugthave med 34 forskellige frugttræer af blandt andet morbær, kvæde, moreller, pærer, æbler og blommer ses ligeledes på matriklen. I forlængelse af den store stue på husets sydside svinger en flot trappe med støbejernsgelænder sig ned i haven fra terrassen.

Landlige omgivelser

Beliggenheden er kendetegnet af åbne vidder og nærliggende natur. Maritim stemning findes ved Bregnør Fiskerleje, hvor den tidligere fiskerihavn i dag drives som lystbådehavn. Turen til fjorden og fiskerlejet tager ikke mere end et kvarter til fods, og det er tillige muligt at bade her. Begiver man sig mod halvøen Hindsholm og Fyns Hoved, kan man ligeledes opleve det marine forland med øer og bugter, klinter og strandvolde.

Samtidigt er man centralt placeret i landet med bynære tilbud inden for ganske kort afstand i både Munkebo og Kerteminde. Sidstnævnte er i særdeleshed kendt for sin særlige atmosfære og gastronomiske oplevelser omkring havnemiljøet såvel som kulturen og naturen, hvor Johannes Larsen Museet og Kerteminde Haven er to nævneværdige eksempler. Man tilgår også nemt Østre Ringvej og motorvejen mod henholdsvis Jylland og Sjælland.

Afstand til ...

 • Indkøb10 minutter
 • Odense 20 minutter
 • Skole 10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser