Søvangsparken 21, 5300 Kerteminde

Moderne og velholdt etplansvilla tæt på Kerteminde Fjord

I et af Kertemindes nyere kvarterer ligger denne særdeles velholdte og moderne etplansvilla, hvor et ensartet udtryk og en gennemtænkt planløsning går hånd i hånd. Området hedder Søvangsparken, opkaldt efter en gammel gård, hvis stuehus stadig ses. Beliggenheden kombinerer på fornem vis både nærhed til Kerteminde by, fjord og skov med en fredelig udsigt over det vidtstrakte marklandskab. 

En god adresse

De omtrent 70 villaer, der blev opført efter udstykningen af grundene ved Søvangsparken i perioden mellem 2005 og 2007, er alle placeret hensigtsmæssigt i forhold til byens mange faciliteter og områdets flotte natur. Ejendommen er arkitekttegnet af Villa de Luxe. I cykelafstand finder man således det rige handelsliv i Kerteminde med velassorterede dagligvarebutikker og specialforretninger, mens man tillige er nær Lundsgård Skoven lidt mod øst. Tennisklubben og roklubben er tilsvarende tæt på, og hvad angår skoler, kan man vælge mellem friskolen i Revninge og byskolen. I selve Søvangsparken ses desuden en legeplads, der ivrigt bruges af kvarterets børn. 

Hvad der desuden gælder særligt for villaen på Søvangsparken 21, er den formidable udsigt til markerne mod henholdsvis syd og vest. Huset ligger i hjørnet fjernest fra Revningevej og Odensevej, og det er endvidere værd at bide mærke i, at man er placeret ganske fordelagtigt i forhold til regionens større byer såsom Nyborg og Odense.

En rød tråd

Fra vejen fremstår ejendommen med en enkel facade, der udgøres af nymalet, hvidt murværk, vinduer i træ/alu og et klassisk, rustrødt tegltag. Inden døre fortsættes den nydelige stil, hvor gennemgående materialevalg af høj kvalitet er kendetegnende - eksempelvis er alle skabselementer og opbevaringsløsninger leveret af Invita.

Boligens 175 kvadratmeter centrerer sig omkring det anseelige opholdsrum med køkken-alrum og stue i åben forening, hvor der er masser af lys og luft blandt andet på grund af den ekstra højde til loftet. Gennem de loftshøje, sprossede vinduespartier modtages et rigt lysindfald, og på gulvet ses lys et fint parketgulv, som i køkkensektionen erstattes af rektangulære klinker. Selve køkkenet er udformet med hvide, glatte fronter og en massiv træbordplade i jatobatræ.

Boligen rummer videre tre værelser, hvoraf det ene er et oplagt kontor, da det nås fra alrummet via franske døre. Dertil kommer forældresoveværelset med faste skabe og eget badeværelse, som behændigt er forsynet med badekar og bruseniche, og endelig gives det tredje værelse og endnu et badeværelse i den vestlige ende af huset. Det hele afrundes af et praktisk bryggers.

Haven

Fra opholdsrummet fører ikke færre end fire døre ud til den sydvestvendte terrasse, hvis flisebelægning løber hele vejen rundt om villaen. Haven er hovedsageligt anlagt med en græsplæne, der omkranses af en bøgehæk. Hele herligheden er således børnevenlig og etableret med behørige arealer til leg. Dertil kommer en pæn beplantning med blandt andet en rhododendron og veltrimmede, stedsegrønne buske ved indkørslen. Carporten er integreret under taget.

På taget har man installeret et solcelleanlæg, der har en positiv effekt på strømforbruget. Teknikken er gemt af vejen i værkstedet i forbindelse med carporten, og sammesteds er der adgang til et skur, hvor cykler, haveredskaber og alskens habengut kan henstilles.

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Skole 5 minutter
 • Stranden5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser