Langgade 28, 5620 Glamsbjerg

Se frem til klassisk stil i denne patriciervilla

Der er fjernvarme på vej til ejendommen fra Glamsbjerg-Haarby Varmeværk. 

Det er ikke svært at blive betaget af denne patriciervilla, hvor det halvvalmede, sortglaserede tegltag er kronen på den hvide facade med matchende palævinduer, zinktagrender og soklen med sten. Huset rummer 292 etagemeter, der strækker sig lige fra den anvendelige kælder til anden sal, og hertil venter en dobbelt carport samt et udhus - begge dele med samme tag som boligen. Når man så også ser springvandet i den fine have og bemærker beliggenheden i den fredelige vestfynske idyl, ja, så er lykken kort sagt gjort.

Værdien i en god indretning

En hovedsagelig dedikation til opholdsmiljøet i stueplan resulterer i et forrygende samlingssted. De to stuer en suite adskilles af franske døre, der tillader lyset at flyde frit, mens trægulvet og den fremtrædende stukkatur binder rummene harmonisk sammen. Videre tilgås endda en charmerende havestue med døre til udearealet, og således vil man opleve en behagelig, blød overgang mellem ude og inde. Køkkenet fremtræder med et klassisk udtryk og plads til en spisekrog, mens etagen afsluttes af et gæstetoilet samt et værelse. Sidstnævnte har åben forbindelse til den ene stue og udgør derfor let et charmerende bibliotek eller hjemmekontor.

På førstesalen træder tre gode værelser frem, og her bør det ene fremhæves for sin forbindelse til den sydvendte altan. Ydermere venter et stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche - bemærk armaturet og rummets øvrige, fine detaljer, som understreger hjemmets elegance. Fortsæt til anden sal, hvor to ekstra værelser er placeret. Endelig går turen til kælderen, der foruden et betragteligt bryggers med plads til hævede vaskefaciliteter byder på mange muligheder i de tre disponible rum, mens ét rum allerede er udført som vinkælder. Samlet set er der tale om et hjem i smuk stil og af høj kvalitet, der tilmed er hedvandsrenset og fuldmalet af professionelle fagfolk i 2019.

Udeomgivelserne

Haven matcher det indre i kraft af sine lige linjer suppleret af varieret, opvokset beplantning, som afslører ejendommens oprindelse tilbage i 1926. Denne sjælfulde atmosfære understreges naturligvis også af springvandet, der bibringer en helt særlig stemning til udemiljøet, og synet nydes eksempelvis fra den ene terrasse. Grunden placerer sig optimalt for solen, og med flere terrasser såvel som en betragtelig plæne er der rige forudsætninger for at nyde sommeren i det fri. Under moderniseringer har man haft et konstant syn for den originale stil, hvilket eksempelvis ses i den fuldautomatiske smedejernsport fra 2019. Samme år kom der ydermere smedejernsgelænder med sirligt mønster langs den udvendige trappe. 

Ejendommen ligger naturskønt i en hyggelig vestfynsk landsby, der foruden fred og ro også har et fint foreningsliv, hvis man ønsker at deltage i dette. Her kan eksempelvis nævnes landsbylauget, fodbold eller Flemløse Kro. Bussen stopper lige i nærheden, og ellers når bilen på under ti minutter Glamsbjerg eller Hårby, der mellem sig har indkøb, skole, idrætshaller, enkelte specialbutikker og mere til. Samme transportmiddel kan køres til Odense C på godt en halv time.

 • Garage 15 m²

Afstand til ...

 • Golfklub 10 minutter
 • Helnæs15 minutter
 • Skole 10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser