Nyborgvej 27B, 5853 Ørbæk

Fuldmurret, arkitekttegnet etplansvilla fra 2007 i Ørbæk

I hyggelige Ørbæk på den østlige del af Fyn placerer denne moderne og velindrettede villa sig i et fredeligt område bekvemmeligt tæt på alt til hverdagen. Hjemmet præsenterer fire værelser, to stuer og to badeværelser i en arkitekttegnet planløsning, som ligeledes har sikret en fortrinlig lysgennemstrømning samt optimalt samspil mellem ude og inde.

Kvalitet fra start til slut

Allerede ved ankomst fornemmer man, hvordan ejendommen er udført med tanke på en gennemgående essens af kvalitet. Helt fra start bemærker man den den nydelige, elbetjente smedejernsport, som åbner op til indkørslen, hvis chaussesten i to nuancer drager direkte linjer mod den lyse, pudsede murstensvilla med sort, blankt tag og sprossede vinduer. Husets lette vinkling af de to ender og overdækningen over hoveddøren med to søjler får hjemmet til at trone i den rundede indkørsel. Der er desuden dobbeltgarage med to elektriske porte.

Man har på gennemført vis anvendt samme arkitektoniske linjer i haven i øvrigt med runde udsnit i plænen, som prydes af bede og de smukke, snoede træer, der ligeledes følger indkørslen. Langs den vestlige del af ejendommen strækker sig en terrasse med læmure, således man vil opleve et lunt og solrig areal. Som en ekstra force ved udearealet vil man med fornøjelse opleve, hvordan sommeren strækker sig ind i både forår og efterår i pavillonen, der står fortrinligt placeret i den vestlige del af haven, ganske nær de åbne, grønne vidder bag ejendommen. Den 5.533 m2 store grund giver ligeledes mulighed for pladskrævende hobbyer samt leg og spil. 

Et behageligt indre med masser af kvalitet

Gennemgående har man helt tydeligt haft en forkærlighed for topklasse materialer, og det skinner eksempelvis igennem i de smukke travertinfliser, der beriger det meste af hjemmet. Komforten er ligeledes værd at bemærke med gulvvarme overalt, ligesom lysindfaldet er ganske iøjnefaldende takket være de mange vinkler. Ydermere er de mange kvadratmeter udført, således indretningsløsningerne er rigelige - eksempelvis kan man arrangere separat børne- og forældreafdeling, mens det ekstra opholdsmiljø med tekøkken ligeledes tillader, at man bor flere generationer sammen.

Køkkenet er udført af BKN og præsenterer sig elegant med hvide elementer akkompagneret af sorte granitbordplader. Der bydes endvidere på et væld af moderne løsninger, som bringer komforten helt i top såsom indbygget kaffemaskine og et amerikanerkøleskab. Endelig er funktionaliteten på plads med ovn og mikroovn integreret i ergonomisk højde. Videre gennem alrummet kommer de to stuer en suite, som blot adskilles af franske døre og mellem sig fordeler hele tre dobbeltdøre til terrassen. I denne del af hjemmet findes desuden et praktisk bryggers, to værelser og det store badeværelse med to håndvaske, jacuzzi samt bruseniche. Det andet afsnit hænger harmonisk sammen med det første og rummer to værelser, et badeværelse mere samt det lille opholdsmiljø med egen indgang samt plads til tekøkken.

Land og by kombineret

Med adresse her vil man opleve en særlig, fredfyldt landidyl fra de åbne vidder, der grænser op til ejendommen, og den rige natur i Ørbæk med flere skovområder og småsøer. I cykelafstand finder man friskole såvel som skole, dagtilbud og indkøb, ligesom byen byder på et bibliotek, apotek og mere til. Ydermere tilbagelægger bilen ruten til Nyborg bymidte på under et kvarter, og her står endnu flere tilbud i kø sammen med uddannelsesinstitutioner, dejlige badestrande og kulturelle seværdigheder såsom Nyborg Slot. Endelig tilgås motorvejsnettet på omtrent ti minutter.

Afstand til ...

 • Indkøb2 minutter
 • Motorvejstilkørsel 8 minutter
 • Nyborg12 minutter
 • Strand15 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser