Husgyden 54, Kertinge, 5300 Kerteminde

Indbydende landvilla nær Kerteminde Fjord

Man kan let forledes til at tro, at dette klassiske stuehus blot bærer præg af en vellykket istandsættelse, for det landlige, arkitektoniske udtryk er ramt fantastisk godt. Der er imidlertid ikke tale om en gårdbygning, som går hundrede år tilbage, men derimod en moderne landvilla fra 1999. Overalt vil man bemærke de lækre løsninger og fine valg, der er foretaget under opførelsen, hvilket har resulteret i en optimal kombination af nutidig komfort og en æstetik, som er lige i øjet, hvis man drømmer om den fuldkomne landidyl. 

Harmonisk arkitektur

Villaen er udformet i en vinkel og har ligesom den ældre ladebygning en okkergul facade. Foroven har ejendommen sort tag med kviste, og vinduessprosserne er et gennemgående træk, der også ses på udgangsdørene. Gårdspladsen er belagt med grus, og der er etableret forbindelse mellem de to bygninger, hvilket sørger for et harmonisk helhedsindtryk. 

Planløsningen fordeler værelserne og de sociale rum på begge etager. Overalt er der lagt vægt på rummelighed og dejlige lysindfald, og flere steder kan man tilmed nyde en betagende udsigt til de omkringliggende marker. Således bidrager naturen til en vigtig del af atmosfæren i denne bolig, da sæsonernes farvespil kommer til at danne skønne kulisser til samværet i hverdagen. 

Pladsfyldte rammer

Entréen blev istandsat i 2019 og fremstår elegant med aflange, grå klinker samt integrerede loftspots. Herfra præsenteres man på højre hånd for den første værelsesafdeling, som består af to regulære lokaler, der deles om et badeværelse med brus. 

Følger man i stedet de franske døre til venstre fra entréen, kommer man til de to dejlige opholdsrum, som har åben forbindelse. Der er lagt massevis af kvadratmeter i det fantastiske køkken-alrum, hvor snedkerinventaret breder sig over to vægsider samt en bred ø. De håndlavede fronter er grebsfri og består af hvidpigmenteret asketræ i samspil med varmlødet teak, hvilket også ses i det tilstødende bryggers. 

Spisesektionen placeres oplagt i den lysfyldte krog nær haveudgangen. Samme afsnit har også tæt kontakt til stuen, som kan indrettes på et væld af måder. Også her er der adgang til uderammerne, for man træder direkte ud i en veludført havestue med glaspartier, der lukker lyset ind i morgen- og aftentimerne. 

På øverste etage venter et tredje værelse, der let kan fungere som gæstebolig eller teenageafdeling, da der er tilknyttet et toilet. Stuen midtfor egner sig fint som lektieværksted samt multirum, og også i dette rum er arkitekturen og lysindfaldet meget behagelig. Kronen på værket er forældresoveværelset mod syd, som har et walk-in-closet og et gennemgangsværelse, der kan bruges til kontor. 

Stille område tæt på byliv

På den 3.430 kvadratmeter store grund kan man endvidere se frem til en simpel og hyggelig have med flere terrasser samt frodige frugttræer. I de to drivhuse er der ligeledes terrasser, hvilket er skønt i sensommeren. 

Den velholdte lade tilbyder en lang række muligheder, ikke mindst i forhold til opbevaring på det isolerede loft. På samme vis kan man se frem til et værksted, der både er isoleret, har gulvvarme og en nyere elport.  

På ti minutter kan man køre til Kerteminde, mens Odense også er inden for overskuelig pendlerafstand, altså under en halv time. Området er stille med begrænset trafik, og knap én kilometer fra adressen skvulper fjordens lette, blå bølger.

 • Værksted 238 m²

Afstand til ...

 • Indkøb Kerteminde el. Rynkeby10 minutter
 • Kerteminde Nordstrand10 minutter
 • Motorvejen ved Langeskov15 minutter
 • Nyborg25 minutter
 • Odense20 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Hans M. Lilienhoff

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser