Reventlowsvej 55, Korinth, 5600 Faaborg

Velrenoveret landsted med gode dyreholdsfaciliteter

Tilbagetrukket fra Reventlowsvej i udkanten af den hyggelige landsby Korinth i det bakkede, sydfynske landskab møder man dette flotte landsted. Foruden en velrenoveret bolig på 174 kvadratmeter i ét plan byder ejendommen tillige på fortrinlige heste- og dyreholdsfaciliteter i form af omfangsrige foldområder og et væld af udbygninger, hvis alsidighed nemt understøtter et bredt spektrum af hobby- eller erhvervsforetagender. Ejendommen er desuden placeret ganske tæt på Rideruten Sydfyn, som ligger på den anden side af marken mod vest.

Et smukt hovedhus

Hovedhusets historie kan følges tilbage til 1788, men i kraft af en særdeles omfattende renovering i 2012 fremstår huset med en charme og æstetik, der stemmer overens med stedets høje alder, men udført efter nutidens krav til funktionalitet og komfort. Således ses det fra den pigstensbelagte gårdsplads, hvor hvidkalkede tavl og sort bindingsværk får følgeskab af røde vinduer og døre. Det gør sig i øvrigt også gældende for de tre længer, der indrammer pladsen, og på stuehuset er der lagt et mørkt tegltag.

Det er således tydeligt, at den omfattende istandsættelse af huset ikke er sket på bekostning af den oprindelige stil, men faktisk snarere har yderligere understreget det klassiske udtryk. Blandt andet er der i flere rum og værelser inden døre blevet blotlagt bindingsværk, så det behagelige udtryk også fastholdes dér. I forbindelse med forbedringsprocessen gravede man først ud, isolerede ydervægge og installerede gulvvarme, inden man lod gulvene besmykke med italienske klinker i størstedelen af hjemmet. Endvidere er alle el- og vvs-installationer nye, ligesom vinduerne er blevet udskiftet. En særlig detalje, der endnu peger på, hvordan den gamle stil er bibeholdt, består deri, at de forhenværende gulvplanker nu tjener som vindueskarme.

Beboelsesarealet opmåles som anført til 173 kvadratmeter, og huset indeholder to store værelser, der begge afsnitsinddeles af henholdsvis en skydedør og en bindingsværksvæg samt to rummelige stuer, hvoraf den ene er udstyret med en stemningsskabende brændeovn. Det er desuden i denne stue, at potentialet for at etablere yderligere et værelse er mest prominent. Køkkenet er arrangeret med enkle, hvide fronter og i kraft af dets størrelse, er der rigeligt plads til at opstille et spisebord. Boligen afrundes af et betragteligt badeværelse med kar og brus.

Hestefaciliteter og udbygninger

Grundens 5,2 hektar jord allokeres hovedsageligt til de foldområder, der placerer sig just nord for huset, men man råder også over en ganske omfangsrig have. Denne er primært anlagt med græs, og i hele husets bredde løber en terrasse, som tilmed udvides markant af et lethævet trædæk, rundt om hvilken der er plantet alskens frugtbuske. I stenbedene trives vilde jordbær. 

I det sydøstlige hjørne af grunden har man etableret en ridebane, og på matriklen gives tillige et areal, hvor heste kan gå på et tørt, fast fundament. I de velholdte udbygninger rummes mere end ti hestebokse, herunder også en endog meget rummelig folingsboks. Med løsdriftmulighederne in mente er der på ejendommen plads til et anseeligt antal heste.

I tillæg til de fornemme hestefaciliteter består udbygningerne af et anneks med mangfoldige anvendelsesmuligheder, et keramikværksted og lader, hvor opbevaring af biler, campingvogne eller lignende kan foregå uden vanskeligheder.

I flotte omgivelser

Ejendommen ligger særdeles praktisk - både i forhold til hestehold, hvor det enorme netværk af skønne ridestier lader de gode forhold strække sig videre end matriklen, men også hvad angår dagligdags gøremål og fornødenheder. I Korinth finder man pasningstilbud og indkøb, mens skole kan tilgås i bil på knap ti minutter. Distancen til Fyns større byer, Odense, Faaborg og Svendborg, er ligeledes hurtigt tilbagelagt i bil.

Fra ejendommen tilgodeses man tillige af korte afstande til naturområder, hvor eksempelvis Storskov lidt mod syd kan anbefales til en spadseretur. Det samme gælder for Arreskov Sø, hvor Odense Å har sit udspring.

Afstand til ...

 • Indkøb1 minut
 • Odense30 minutter
 • Skole2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser