Brogårdsvej 72, Bellinge, 5250 Odense SV

Velholdt villa med stor grund i Bellinge

I Bellinge, en forstad til Odense, finder man denne velholdte ejendom, som på fineste vis kombinerer fornemmelsen af at bo på landet med alle byens mange muligheder og bekvemmeligheder. Boligen er løbende vedligeholdt, renoveret og tilbygget, mens den cirka 1,1 hektar store grund byder på både fredsskov, direkte adgang til Odense Å og prydhave.

Nærmiljøet i Bellinge

Ejendommens beliggenhed udmærker sig derved, at man på én og samme tid har natur og by helt tæt ved. Naturen kommer særligt til syne på grundens sydøstlige del, hvor det mindre, private skovareal afgrænses af Odense Å, og hvad angår byen, så er man placeret i gåafstand fra de væsentligste af dagligdagens fornødenheder. 

Bellinge er et attraktivt kvarter, hvor stadig flere unge familier vælger at bosætte sig. Få hundrede meter fra matriklen ligger en af byens i alt 3 skoler, friskolen Ådalskolen, og tilsvarende har man daginstitutioner og indkøb inden for en radius af omtrent halvanden kilometer. Lokalområdet rummer et rigt foreningsliv og udmærkede idrætstilbud for børn såvel som voksne. Det bør endvidere bemærkes, at Odense centrum, hvor man kan tilgå kultur, velrenommerede spisesteder og et væld af specialbutikker, kan nås ved en cykeltur på bl.a. åstien eller man kan gøre brug af offentlig transport der ligger ganske tæt på. Motorvejsnettet er let tilgængeligt, hvad enten man skal mod øst eller mod vest.

Velholdt og veldisponeret

Villaen er oprindelig opført i 1934, men den præsenterer sig med et moderne og indbydende udtryk allerede fra første blik. I stueplanet indledes med en pæn entré, der tillige fungerer som bindeled til førstesalen, og etagen består derudover af et værelse af anseelig størrelse samt et fortrinligt opholdsmiljø i form af et køkken-alrum og to stuer. De to stuer er resultatet af en udvidelse af boligen i år 2000, hvorfor beboelsesareal nu opmåles til 173 kvadratmeter. Den åbne rumfordeling skabes ved halvmure, og den trefoldige niveauforskel mellem de nævnte afdelinger, bidrager med en dynamisk og interessant æstetik. De store glaspartier og ovenlysvinduerne trækker elegant sollyset og naturen indenfor.

Køkkenets skabselementer er opstillet i en yderst velfungerende konfiguration, og de hvide, dekorative fronter passer godt til stedets øvrige stil. 

Førstesalen er indrettet med yderligere to værelser, hvoraf det største er med udnyttede skunkrum, fritlagte hanebånd og udsigt over skoven samt et nydeligt badeværelse med brus og dobbeltvask. Reposen, der tjener som fordelingsgang, giver også adgang til et mindre walk-in-closet.

Den tørre renoverede kælder giver ekstra 72 kvadratmeter med toilet, to disponible rum til opbevaring, et praktisk bryggers/vaskerum med udgang til haven samt et stort disponibelt værelse med mange anvendelsesmuligheder.

Fredsskov og prydhave

Huset er trukket godt tilbage fra vejen, og på bagsiden af huset råder man over en helt ugeneret sydvestvendt velanlagt have med en hyggelig bålplads og terrasser i forskellige niveauer – heraf en forhøjet træterrasse med direkte udgang fra alrummet. 

Herfra domineres grunden ned mod Odense Å med fredsskov der naturligt tiltrækker et mangfoldigt dyreliv. Ofte ses bla fasaner og egern – endda kan man være heldig at se rådyr på grunden. Skoven rummer også et stort potentiale for børnenes udfoldelsesmuligheder.

Grundens størrelse med stort værksted og udhuse åbner for et utal af muligheder; Fx at dyrke sine egne grøntsager, hestehold eller til den selvstændige håndværker. Ved huset er der slutteligt opført en carport med direkte adgang til huset. 

Afstand til ...

 • Indkøb2 minutter
 • Motorvej5 minutter
 • Skole5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser