Vi sælger Odenses
mest eksklusive boliger

En særlig bolig fortjener en særlig mægler

Hos LILIENHOFF er vi specialister i boliger, som er noget særligt. Vi er et fynsk firma, og vores mæglere bor i lokalområdet, men geografisk dækker vi – modsat andre liebhavermæglere – hele landet, hvilket giver os et stort netværk af potentielle liebhaverkøbere.

Som Fyns største liebhavermægler spænder vi bredt, og vi tilbyder professionel assistance, uanset om der er tale om salg af lejligheder og villaer i Odenses bedre kvarterer, lystejendomme i udkanten af byen eller sommerhuse med attraktive beliggenheder.

Det er ikke nødvendigvis prisen, der giver en bolig liebhaverpotentiale. Liebhaveri handler om, at en bolig skiller sig ud fra mængden – i kraft af en optimal beliggenhed, en gennemført indretning eller en unik atmosfære. Derfor skal du kontakte os, hvis du mener, at du har en bolig, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed i salgsprocessen.

Kontakt os på telefon 70 22 12 35 for mere information – eller udfyld skemaet herunder.
 

På hjemmebane i Odense

Vi er Fyns ældste mæglerfirma og har 40 års erfaring med vurdering og salg af eksklusive boliger i såvel Odense som på resten af Fyn. Derudover har vi et stort netværk af kunder, som er på udkig efter den helt rigtige liebhaverbolig i Odense-området.


Liebhaverkøbere er ofte mobile og villige til at flytte efter drømmeboligen. Via vores hjemmeside, vores netværk og vores landsdækkende annoncering rammer vi liebhaverne uanset om de bor i lokalområdet, i en anden del af Danmark eller i udlandet.


Læs mere om LILIENHOFF

Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på tlf: 70 22 12 35
Få en professionel vurdering af din liebhaverbolig i Odense

Som Danmarks eneste landsdækkende liebhavermæglerfirma har vi altid fingeren på pulsen i forhold til markedet, og vi kan give dig et troværdigt billede af dine muligheder som sælger.

En vurdering hos LILIENHOFF består af tre elementer:
   En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af boligens salgspotentiale
   En gennemgang af de forhold, der kan optimere salget og som skal fremhæves i salgsprocessen
   En opdatering af, hvordan det aktuelle boligmarked ser ud
 

Under vurderingsmødet vil mægleren give dig en grundig beskrivelse af vores virksomhed og fortælle, hvordan vi arbejder. Alle dine øvrige spørgsmål vil blive besvaret, og der bliver aftalt en plan for det videre forløb.

Kontakt os på telefon 70 22 12 35 for mere information eller en mødeaftale

 

Tilfredse kunder udtaler ...

Sofie og Nils Brøndum
Som ejere af en skøn liebhaverbolig på landet, var vi godt klar over at vi skulle have fat i en mægler, som var vant til at håndtere lidt specielle ejendomme. Efter det indledende møde med Morten Nyegaard fra Lilienhoff var vi ikke i tvivl. Vi har især været tilfredse med, at vi under hele processen løbende har haft en konstruktiv dialog med Morten. Og vi kan konstatere, at kombinationen af et stærkt mægler brand, en engageret mægler samt den intelligente markedsføring af vores bolig har gjort udslaget for salget. Nu har vi fået solgt, og vi har virkelig kunnet mærke, at vi gik i den rigtige retning ved at vælge en landsdækkende liebhavermægler i stedet for en mægler, der kun er lokal. Vi kan kun give den bedste anbefaling til Morten Nyegaard og hans team hos Lilienhoff.
Helle og Jan Øland
Da vi valgte LILIENHOFF som mægler var det ud fra en betragtning om, at vores ejendom er lidt speciel - og derfor krævede en mægler der er vant til at håndtere "liebhaverejendomme". Vi fik fra første dag et godt indtryk af Morten og hans team - deadlines og aftaler blev overholdt. Morten forventede, at ejendommen ville være solgt inden for 9 måneder - der gik under 2 måneder. Kombinationen af professionelle fotografer, intensiv online markedsføring fra såvel LILIENHOFF som Boliga - samt en realistisk prissætning af vores ejendom - gjorde processen meget enkel. Vi er selvsagt meget tilfredse med forløbet. At de nye ejere af "vores" ejendom endvidere virker som de helt rigtige til at overtage stedet gør ikke vores glæde mindre. Vi har endnu "efterbehandlingen" af vores salg til gode - men forestiller os, at den forløber lige så skarpt og professionelt som den hidtidige proces.
Suzanne Capell og Peter Kent
When we knew we were to leave Denmark to work again in Australia, and sell our much-loved apartment, Lilienhoff was recommended to us by a friend. Their house had been sold by Lilienhoff for a much higher price than other real estate agencies had estimated. We were not hopeful that our apartment would sell quickly in Odense, especially in the period just prior to Christmas. But Lilienhoff managed to present our apartment to a number of potential buyers, and we had a successful sale within 8 weeks! We could not fault their service. They were professional, friendly and efficient, and always kept us up-to-date with developments in the sale process.
Lone og Helge Kildemoes
Vi har købt hhv. solgt bolig gennem Lilienhoff i alt fire gange over de sidste 10 år, så vi må vist kaldes stamkunder. I 2004 faldt vi for et hus i Nyborg, som Lilienhoff havde til salg. Det var dengang hvor tilbudsgivninger ikke var usædvanlige, og det endte også med, at vi måtte gennem en budrunde. På trods af denne lidt hårde købsproces, fik vi som købere en ordentlig og fair behandling af mægleren. Og derfor var det naturligt, at vi efterfølgende valgte Lilienhoff til at sælge vores daværende bolig i Odense. Den blev solgt i løbet af 6 uger til vores fulde tilfredshed og til en god pris. Da vi i september 2012 besluttede at sælge vores skønne bolig i Nyborg, var det helt naturligt for os at vælge Lilienhoff igen. På trods af et sløjt marked og på trods af, at det var den dyreste bolig i kommunen, lykkedes det Lilienhoff at sælge villaen på kun 144 dage til en særdeles tilfredsstillende pris. Vi havde besluttet os for at finde en af de gode lejligheder i Odenses Hunderupkvarter, helst med tagterrasse. En sådan havde Lilienhoff til salg, og efter at vi fik afsluttet salget af vores villa i Nyborg, endte det med at vi fik købt lejligheden i Odense. Hér bor vi godt, og når vi engang skal have den solgt, ved vi godt hvem vi ringer til…
Bjarne Lühr Hansen
På vej ind i tredje runde af mit liv havde jeg brug for boligmæssige ændringer. Jeg har derfor solgt hus og sommerhus samt købt nyt hus i løbet af et år – hver gang med Lilienhoff ved min side. Det var et godt valg. Handel med huse kan være en udfordring ikke mindst i krisetider, hvor det kan være svært at fastsætte pris og få afsluttet handlen. Men alt gik planmæssigt. Ingen langvarige kampe om den ”rigtige” pris og fint tidsmæssigt sammenfald af køb og salg. Professionelt gennemført mægler arbejde med høj grad af tillid, kompetence og fleksibilitet var til stede ved alle tre handler.
Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på telefon 70 22 12 35
Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.