Vi sælger Københavns
eksklusive lejligheder

En særlig lejlighed fortjener en særlig mægler

Hos LILIENHOFF er vi specialister i boliger, som er noget særligt. Geografisk dækker vi, modsat andre liebhavermæglere, hele landet, hvilket giver os et stort netværk af potentielle liebhaverkøbere.

Det betyder, at vi også har solid erfaring med det københavnske boligmarked og et netværk af kunder, som er på udkig
efter den helt rigtige liebhaverlejlighed i København.

Fagligt spænder vi bredt og tilbyder professionel assistance, uanset om der er tale om salg af klassiske
herskabslejligheder i de velkendte kvarterer, skønne oaser i indre by eller liebhaverlejligheder i nogle af
Københavns nye, spændende områder.

Det er ikke nødvendigvis prisen, der giver en lejlighed liebhaverpotentiale. Liebhaveri handler om, at en bolig skiller
sig ud fra mængden – i kraft af en optimal beliggenhed, en gennemført indretning eller en unik atmosfære. Derfor
skal du kontakte os, hvis du mener, at du har en lejlighed, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed i
salgsprocessen.

Vores kontor ligger i hjertet af København

Vi har et kontor på Rådhuspladsen i København. I spidsen for kontoret er Hans Lilienhoff, der har boet 20 år i København, og som har et indgående kendskab til byen. Vi kan derfor hurtigt rykke ud til møder med både sælgere og potentielle købere.

Kontakt os på telefon 70 22 12 35 for mere information – eller udfyld skemaet herunder.

Med overtagelsen af Mühldorff står vi stærkt i København

Vi har mere end 40 års erfaring med vurdering, præsentation og salg af liebhaverboliger over hele landet. Og med vores overtagelse af det velkendte, københavnske mæglerfirma Mühldorff er vi særdeles godt klædt på i forhold til at formidle eksklusive og klassiske lejligheder i hele hovedstadsområdet.

Liebhaverkøbere er ofte mobile og villige til at flytte efter drømmeboligen. Via vores hjemmeside, vores netværk og vores landsdækkende annoncering rammer vi liebhaverne uanset om de bor i lokalområdet, i en anden del af Danmark eller i udlandet.

Læs mere om vores overtagelse af Mühldorff

Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på tlf: 70 22 12 35
Få en professionel vurdering af din lejlighed

Som Danmarks eneste landsdækkende liebhavermæglerfirma har vi altid fingeren på pulsen i forhold til markedet, og vi kan give dig et
troværdigt billede af dine muligheder som sælger.

En vurdering hos LILIENHOFF består af tre elementer:

   En fastsættelse af din lejligheds aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af lejlighedens salgspotentiale
   En gennemgang af de forhold, der kan optimere salget og som skal fremhæves i salgsprocessen
   En opdatering af, hvordan det aktuelle boligmarked ser ud
 
Under vurderingsmødet vil mægleren give dig en grundig beskrivelse af vores virksomhed og fortælle, hvordan vi
arbejder. Alle dine øvrige spørgsmål vil blive besvaret, og der bliver aftalt en plan for det videre forløb.

Kontakt os på telefon 70 22 12 35 for mere information eller en mødeaftale

Tilfredse kunder udtaler ...

Helle og Jan Øland
Da vi valgte LILIENHOFF som mægler var det ud fra en betragtning om, at vores ejendom er lidt speciel - og derfor krævede en mægler der er vant til at håndtere "liebhaverejendomme". Vi fik fra første dag et godt indtryk af Morten og hans team - deadlines og aftaler blev overholdt. Morten forventede, at ejendommen ville være solgt inden for 9 måneder - der gik under 2 måneder. Kombinationen af professionelle fotografer, intensiv online markedsføring fra såvel LILIENHOFF som Boliga - samt en realistisk prissætning af vores ejendom - gjorde processen meget enkel. Vi er selvsagt meget tilfredse med forløbet. At de nye ejere af "vores" ejendom endvidere virker som de helt rigtige til at overtage stedet gør ikke vores glæde mindre. Vi har endnu "efterbehandlingen" af vores salg til gode - men forestiller os, at den forløber lige så skarpt og professionelt som den hidtidige proces.
Nirvan Richter
Käre Hans
Du kom upp i mina tankar i morse och jag vill bara visa min uppskattning av det arbete ni gjorde med försäljningen. Jag såg aldrig frågeformuläret som min bror, som säljare, fyllde i men jag hoppas att även han förmedlade att vi är mycket tillfreds. Försäljningen gick rimligt snabbt, priset vi fick - sett i förhållande till marknaden - känns helt ok. Vi var trygga med er kunskap och era tydliga rutiner, speciellt eftersom tillvägagångssättet skiljer sig en hel del från det vi är vana vid i Sverige (jag vet inte om det är normalt, men det tog t ex mer än en månad innan vi fick tillgång till köpeskillingen). Jag uppskattade också din och dina kollegors förtroendegivande och vänligt korrekta attityd.
Stort tack,
med varma hälsningar Nirvan
Lone Lauritzen
Service service service! Så enkelt kan det siges. Nogen vil nok mene, at det er en selvfølgelighed når man er "sælger", men det mener jeg ikke. Service ser jeg i denne sammenhæng, som det der ydes ud over hvad man med rimelighed kan forvente, og service det fik jeg. I den korte periode salget stod på, var jeg svær at træffe, så ved aftalens indgåelse mødte mægleren op på min bopæl på et tidspunkt, der langt havde overskredet normal arbejdstid . Og ved den endelige underskrift på aftalen, måtte mægleren "fange mig på farten" så underskriften blev foretaget på åben gade. Fremhæves skal det også, at prisen blev fastsat på en god måde og den holdt. Desuden blev jeg under forløbet orienteret, om hvordan det gik med salget. Det var mit første møde med en mægler, og man har jo hørt en del. Men som et klogt hoved engang har sagt "man ikke tro på alt man hører" Jeg er mere end tilfreds.
Minna Carstensen
Jeg har fået en både professionel og venlig behandling hele vejen fra start til selve salget af min lejlighed ved Søerne i København – måske rakte Lilienhoff’s tålmodighed med mine mange spørgsmål fuldt og helt, kun fordi lejligheden blev solgt så hurtigt, at jeg faktisk slet ikke nåede at opdage, at den var til salg – den blev solgt, næsten lige så hurtigt, som den var lagt på nettet – Lilienhoff’s fotograf skal have en del af “skylden” han var både meget dygtig, tiltalende og venlig. Det blev endvidere aftalt med Lilienhoff, at jeg fik en rabat svarende til det salgsmateriale, som firmaet aldrig nåede at lave, fordi lejligheden blev solgt med det samme, og det var meget reelt. Jeg har anbefalet mine naboer i ejendommen samt andre at bruge Lilienhoff som mægler – det kan jeg også gøre til jer, som læser det, jeg hér har skrevet. Ejendommen får nogle rare og sympatiske “nye ejere”, og det glæder mig, for det er dejligt, at der kommer nogle gode ejere til en bolig, som man selv har været glad for at bo i - i ca. 14 år. Salgsprisen kan jeg heller ikke klage over – lejligheden blev solgt til den pris, som Lilienhoffs mægler havde vurderet den til. Jeg er meget tilfreds og køberne er meget glade for deres køb.
Eva Andersen og billedkunstner Peter Holm
Når vi taler om liebhaveri, så ved vi at der er og bør være tale om noget ud over det sædvanlige. I en tid hvor markedet ændrer sig og hvor alle mener at kende den rette pris, gælder det om at vælge sin (liebhaver)mægler med omhu. Min mor ville sælge sin højtelskede lejlighed i Det Gule Pakhus i Toldbodgade i København, og efter en sondering af mulighederne, valgte vi at samarbejde med Lilienhoff. Lilienhoff fik hurtigt og effektivt og i fuldt samarbejde med os, sat en pris og respekterede fuldt ud alle vores ønsker om effektiv kommunikation i hele processen. Præsentationen er så smuk at man næsten fortryder at udbyde lejligheden til salg og teamet bag mægleren er imødekommende og meget kompetent. Lejligheden blev solgt på 14 dage til den (ønskede) udbudte pris, så Lilienhoff´s forståelse for virkeligt liebhaveri, sammensat med en behagelig tone og brugen af alle digitale muligheder, kan kun afføde respekt og hvis Lilienhoff arbejder lige så seriøst i det øvrige Danmark, som i København, er her tale om en mægler der lever op til sit slogan og hermed gives de bedste anbefalinger.
Peter Rasmussen
Udover en realistisk vurdering af ejendomsprisen var begrebet ”tillid” for os det vigtigste ved valget af ejendomsmægler. Vi har nu anvendt Lilienhoff A/S flere gange og hver gang er der til fulde levet op til begge dele. Salgsarbejdet med ejendommene har været professionelt og effektivt, og vi har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at vores ejendomsmægler har været ”sælgers mand”. Efter at vi har optrådt som købere hos en række andre landsdækkende ejendomsmæglere har vi erfaret, at dette ikke er noget man skal tage som en selvfølge. Medvirkende til de succesrige salg har helt sikkert også været det flotte salgsmateriale, som Lilienhoff fremlægger for potentielle købere. Og sidst men ikke mindst er der altid et glimt i øjet. Lilienhoff kan varmt anbefales.
Christina Doulgerof og Carsten Feltman
Blot en måned efter første fremvisning, står vi nu med nøglerne til vores drømmelejlighed oppe under Christianhavns tage. At det har kunnet lade sig gøre så hurtigt, har Lilienhoff en stor del af æren for. Vi oplevede Lilienhoffs mægler som en troværdig ejendomsmægler, der har svaret prompte og kompetent på spørgsmål fra både os og vores advokat. Vigtigt for denne handel var også, at mægleren faciliterede en effektiv kommunikation imellem os og sælger. Hvis vi en dag skulle sælge igen, ville vi ikke tøve med at kontakte Lilienhoff.
Kim Skafte Mortensen
Lilienhoff leverede varen og solgte min lejlighed i København K på to måneder i et, for sælger, svært marked. Jeg er meget tilfreds med forløbet og den dialog jeg har haft med Lilienhoffs mægler og firmaets back-office. En dialog der udelukkende er foregået per telefon og e-mail da jeg bor og arbejder i Schweiz. De billeder der blev taget af lejligheden var virkelig gode og meget professionelt udført. Her oversteg Lilienhoff i den grad mine forventninger. Derfor anbefaler jeg Lilienhoff og jeg ville selv bruge dem igen.
Lisbeth (og Torben) Roug
Vi var yderst tilfredse med Lilienhoffs indsats i forbindelse med salget af vores lejlighed på Langelinie Allé i København. Vi satte især pris på, at vi altid kunne komme i kontakt med mægleren og at han altid fulgte hurtigt op på ethvert spørgsmål, vi måtte have.

Lilienhoffs opfølgning både før og efter en kundehenvendelse var fremmende for salget ligesom firmaets professionelle holdning - alt skal udføres professionelt inkl. fotos og tekstskrivning - bidrog til at vi fik en god pris for vores lejlighed i et ellers vanskeligt marked. Lilienhoff er kendt for den gode markedsføring - og med rette.

Held og lykke. Vi ser frem til et fremtidigt samarbejde.
Keld Mikkelsen
Jeg har prøvet både at købe og sælge gennem Lilienhoff. Da min hustru og jeg i sin tid købte bolig hos Lilienhoff foregik det på en behagelig, kompetent og fin måde. Som købere blev vi behandlet ordentligt og fair, og hvor vi hele tiden følte os trygge, også selvom vi som købere principielt var Lilienhoffs modpart, fordi mægler jo er "sælgers mand". Da vi nu en række år senere skulle sælge den samme bolig, ville vi gerne have, at køberen af boligen blev udsat for samme gode behandling. Det har vi ikke fortrudt, for salget gennem Lilienhoff er sket gnidningsfrit, effektivt og med et særdeles tilfredsstillende resultat, endda i et historisk dårligt marked.
Dorthe Gert Simonsen og Daniel Meyerowitz (sælgere af en lejlighed på Strandgade, Christianshavn)
Some apartments sell themselves - like pop songs, they're what many buyers want at a certain moment, and it doesn't matter which realtor you choose. But if you have a place with it's own charm, history and character, it's important to find a realtor who knows how to sell homes with that "something extra."

That's what we found in Lillienhoff. From our first meeting, the agent from Lilienhoff clearly understood our apartment, our part of Copenhagen, and the particular difficulties and advantages of selling in that neighborhood, in that market. We gave Lilienhoff a try after being disappointed by some of the standard chains, and wish we had started with them earlier. Throughout the process, their people took a personal interest in the sale, suggesting different ways to increase traffic to the apartment as we went along. We found them very willing to work with us whenever there was a difference of opinion, and they stayed focused on resolving every detail until the sale was closed. In our experience, Lilienhoff offers what the chains lack - fairness, personal commitment and real professionalism.
Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på telefon 70 22 12 35