Vi sælger Københavns
eksklusive lejligheder

En særlig lejlighed fortjener en særlig mægler

Hos LILIENHOFF er vi specialister i boliger, som er noget særligt. Geografisk dækker vi, modsat andre liebhavermæglere, hele landet, hvilket giver os et stort netværk af potentielle liebhaverkøbere.

Det betyder, at vi også har solid erfaring med det københavnske boligmarked og et netværk af kunder, som er på udkig
efter den helt rigtige liebhaverlejlighed i København.

Fagligt spænder vi bredt og tilbyder professionel assistance, uanset om der er tale om salg af klassiske
herskabslejligheder i de velkendte kvarterer, skønne oaser i indre by eller liebhaverlejligheder i nogle af
Københavns nye, spændende områder.

Det er ikke nødvendigvis prisen, der giver en lejlighed liebhaverpotentiale. Liebhaveri handler om, at en bolig skiller
sig ud fra mængden – i kraft af en optimal beliggenhed, en gennemført indretning eller en unik atmosfære. Derfor
skal du kontakte os, hvis du mener, at du har en lejlighed, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed i
salgsprocessen.

Vores kontor ligger i hjertet af København

Vi har et kontor på Rådhuspladsen i København. I spidsen for kontoret er Hans Lilienhoff, der har boet 20 år i København, og som har et indgående kendskab til byen. Vi kan derfor hurtigt rykke ud til møder med både sælgere og potentielle købere.

Kontakt os på telefon 70 22 12 35 for mere information – eller udfyld skemaet herunder.

Med overtagelsen af Mühldorff står vi stærkt i København

Vi har mere end 40 års erfaring med vurdering, præsentation og salg af liebhaverboliger over hele landet. Og med vores overtagelse af det velkendte, københavnske mæglerfirma Mühldorff er vi særdeles godt klædt på i forhold til at formidle eksklusive og klassiske lejligheder i hele hovedstadsområdet.

Liebhaverkøbere er ofte mobile og villige til at flytte efter drømmeboligen. Via vores hjemmeside, vores netværk og vores landsdækkende annoncering rammer vi liebhaverne uanset om de bor i lokalområdet, i en anden del af Danmark eller i udlandet.

Læs mere om vores overtagelse af Mühldorff

Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på tlf: 70 22 12 35
Få en professionel vurdering af din lejlighed

Som Danmarks eneste landsdækkende liebhavermæglerfirma har vi altid fingeren på pulsen i forhold til markedet, og vi kan give dig et
troværdigt billede af dine muligheder som sælger.

En vurdering hos LILIENHOFF består af tre elementer:

   En fastsættelse af din lejligheds aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af lejlighedens salgspotentiale
   En gennemgang af de forhold, der kan optimere salget og som skal fremhæves i salgsprocessen
   En opdatering af, hvordan det aktuelle boligmarked ser ud
 
Under vurderingsmødet vil mægleren give dig en grundig beskrivelse af vores virksomhed og fortælle, hvordan vi
arbejder. Alle dine øvrige spørgsmål vil blive besvaret, og der bliver aftalt en plan for det videre forløb.

Kontakt os på telefon 70 22 12 35 for mere information eller en mødeaftale

Tilfredse kunder udtaler ...

Helle og Jan Øland
Da vi valgte LILIENHOFF som mægler var det ud fra en betragtning om, at vores ejendom er lidt speciel - og derfor krævede en mægler der er vant til at håndtere "liebhaverejendomme". Vi fik fra første dag et godt indtryk af Morten og hans team - deadlines og aftaler blev overholdt. Morten forventede, at ejendommen ville være solgt inden for 9 måneder - der gik under 2 måneder. Kombinationen af professionelle fotografer, intensiv online markedsføring fra såvel LILIENHOFF som Boliga - samt en realistisk prissætning af vores ejendom - gjorde processen meget enkel. Vi er selvsagt meget tilfredse med forløbet. At de nye ejere af "vores" ejendom endvidere virker som de helt rigtige til at overtage stedet gør ikke vores glæde mindre. Vi har endnu "efterbehandlingen" af vores salg til gode - men forestiller os, at den forløber lige så skarpt og professionelt som den hidtidige proces.
Nirvan Richter
Käre Hans
Du kom upp i mina tankar i morse och jag vill bara visa min uppskattning av det arbete ni gjorde med försäljningen. Jag såg aldrig frågeformuläret som min bror, som säljare, fyllde i men jag hoppas att även han förmedlade att vi är mycket tillfreds. Försäljningen gick rimligt snabbt, priset vi fick - sett i förhållande till marknaden - känns helt ok. Vi var trygga med er kunskap och era tydliga rutiner, speciellt eftersom tillvägagångssättet skiljer sig en hel del från det vi är vana vid i Sverige (jag vet inte om det är normalt, men det tog t ex mer än en månad innan vi fick tillgång till köpeskillingen). Jag uppskattade också din och dina kollegors förtroendegivande och vänligt korrekta attityd.
Stort tack,
med varma hälsningar Nirvan
Lone Lauritzen
Service service service! Så enkelt kan det siges. Nogen vil nok mene, at det er en selvfølgelighed når man er "sælger", men det mener jeg ikke. Service ser jeg i denne sammenhæng, som det der ydes ud over hvad man med rimelighed kan forvente, og service det fik jeg. I den korte periode salget stod på, var jeg svær at træffe, så ved aftalens indgåelse mødte mægleren op på min bopæl på et tidspunkt, der langt havde overskredet normal arbejdstid . Og ved den endelige underskrift på aftalen, måtte mægleren "fange mig på farten" så underskriften blev foretaget på åben gade. Fremhæves skal det også, at prisen blev fastsat på en god måde og den holdt. Desuden blev jeg under forløbet orienteret, om hvordan det gik med salget. Det var mit første møde med en mægler, og man har jo hørt en del. Men som et klogt hoved engang har sagt "man ikke tro på alt man hører" Jeg er mere end tilfreds.
Christina Doulgerof og Carsten Feltman
Blot en måned efter første fremvisning, står vi nu med nøglerne til vores drømmelejlighed oppe under Christianhavns tage. At det har kunnet lade sig gøre så hurtigt, har Lilienhoff en stor del af æren for. Vi oplevede Lilienhoffs mægler som en troværdig ejendomsmægler, der har svaret prompte og kompetent på spørgsmål fra både os og vores advokat. Vigtigt for denne handel var også, at mægleren faciliterede en effektiv kommunikation imellem os og sælger. Hvis vi en dag skulle sælge igen, ville vi ikke tøve med at kontakte Lilienhoff.
Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på telefon 70 22 12 35
Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.