Vi sælger Aarhus'
mest eksklusive boliger

En særlig bolig fortjener en særlig mægler

Hos LILIENHOFF er vi specialister i boliger, som er noget særligt. Geografisk dækker vi –
modsat andre liebhavermæglere – hele landet, hvilket giver os et stort netværk af potentielle
liebhaverkøbere.

Det betyder, at vi også har solid erfaring med det aarhusianske boligmarked og et netværk af kunder,
som er på udkig efter den helt rigtige liebhaverbolig i Aarhus.

Som Danmarks største liebhavermægler spænder vi bredt, og vi tilbyder professionel assistance, uanset om der er tale om salg af lejligheder og villaer i Aarhus’ bedre kvarterer, lystejendomme i udkanten af byen eller sommerhuse med attraktive beliggenheder i det østjyske.

Det er ikke nødvendigvis prisen, der giver en bolig liebhaverpotentiale. Liebhaveri handler om, at en bolig skiller sig ud fra mængden – i kraft af en optimal beliggenhed, en gennemført indretning eller en unik atmosfære. Derfor skal du kontakte os, hvis du mener, du har en bolig, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed i salgsprocessen.

Vores kontor ligger i Marseliskvarteret

Vi har et kontor på Marselis Tværvej i Aarhus C. I spidsen for kontoret er indehaver af Lilienhoff Østjylland, Torben Snedevind, som er ejendomsmægler og valuar. Torben er indfødt, og han har et indgående kendskab til byen og hele Østjylland. Vi kan derfor hurtigt rykke ud til møder med både sælgere og potentielle købere.


Kontakt os på telefon 70 22 12 35 for mere information – eller udfyld skemaet herunder.

 

Vi er Aarhus-kendere til fingerspidserne 

Vores mægler i Aarhus har indgående lokalkendskab og solid erfaring med formidling af liebhaveri i hele Aarhus-området. Faktisk har vi gennem tiden stået bag en lang række af de største ejendomshandler i Aarhus. Derudover har vi som Danmarks største liebhavermægler mere end 40 års erfaring med vurdering, præsentation og salg af liebhaverboliger i resten af landet.

Liebhaverkøbere er ofte mobile og villige til at flytte efter drømmeboligen. Via vores hjemmeside, vores netværk og vores landsdækkende annoncering rammer vi liebhaverne uanset om de bor i lokalområdet, i en anden del af Danmark eller i udlandet.

Læs mere om LILIENHOFF
Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på tlf: 70 22 12 35
Få en professionel vurdering af din liebhaverbolig i Aarhus

Som Danmarks eneste landsdækkende liebhavermæglerfirma har vi altid fingeren på pulsen i forhold til markedet, og vi kan give dig et troværdigt billede af dine muligheder som sælger.

En vurdering hos LILIENHOFF består af tre elementer:
   En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af boligens salgspotentiale
   En gennemgang af de forhold, der kan optimere salget og som skal fremhæves i salgsprocessen
   En opdatering af, hvordan det aktuelle boligmarked ser ud
 

Under vurderingsmødet vil mægleren give dig en grundig beskrivelse af vores virksomhed og fortælle, hvordan vi arbejder. Alle dine øvrige spørgsmål vil blive besvaret, og der bliver aftalt en plan for det videre forløb.

Kontakt os på telefon 70 22 12 35 for mere information eller en mødeaftale

 

Tilfredse kunder udtaler ...

Familien Blytner
På trods af at mægler som udgangspunkt er sælgers mand så synes vi, at Thomas fra Lilienhoff sørgede for, at vi som købere alligevel fik en rigtig god oplevelse. Til fremvisningerne formåede han at være til stede på en måde, så vi hele tiden følte, at vi kunne få svar på vores spørgsmål, men uden at han var påtrængende, hvilket flere mæglere kunne lære af. Yderligere har der efterfølgende været en fantastisk service samt korte svartider i forbindelse med de ting, der har skulle afklares med sælger – og endda selvom der har været en hel del korrespondance i forløbet efter indgåelsen af aftalen. De varmeste anbefalinger herfra. Med venlig hilsen Familien Blytner
Jette & Torben Sigurdsson
Torben Snedevind fra Lilienhoff har på forbilledlig vis på 39 dage solgt vores dejlige lejlighed på 137 m² i Midtbyen i Aarhus til prisen og ud fra de tidsmæssige ønsker vi havde. Torben fandt lynhurtigt frem til lejlighedens kvaliteter og fik dem frem i annonceteksten og billedmaterialet. Det resulterede i blot een henvendelse som resulterede i et salg, så vi undgik tidskrævende fremvisninger.
Helle og Jan Øland
Da vi valgte LILIENHOFF som mægler var det ud fra en betragtning om, at vores ejendom er lidt speciel - og derfor krævede en mægler der er vant til at håndtere "liebhaverejendomme". Vi fik fra første dag et godt indtryk af Morten og hans team - deadlines og aftaler blev overholdt. Morten forventede, at ejendommen ville være solgt inden for 9 måneder - der gik under 2 måneder. Kombinationen af professionelle fotografer, intensiv online markedsføring fra såvel LILIENHOFF som Boliga - samt en realistisk prissætning af vores ejendom - gjorde processen meget enkel. Vi er selvsagt meget tilfredse med forløbet. At de nye ejere af "vores" ejendom endvidere virker som de helt rigtige til at overtage stedet gør ikke vores glæde mindre. Vi har endnu "efterbehandlingen" af vores salg til gode - men forestiller os, at den forløber lige så skarpt og professionelt som den hidtidige proces.
Elin, Leif og Gert Rønby Pedersen
Vi var meget tilfredse med Torben Snedevinds indsats ved salget af vores mors Risskov-villa. Vi valgte ham, fordi han gav udtryk for, at han ville og kunne sælge dette specifikke hus – ikke bare have endnu en sag i mæglerfirmaets sagsmappe.

Under det indledende møde var Torben meget klar og direkte, og han viste straks en fin forståelse for husets stærke og unikke sider. Han levede op til forventningerne: Utrættelig med hensyn til at finde potentielle købere, vise huset frem samt opfange og fastholde køberinteressen.

Vi bemærkede også, at selve salgsprocessen med papirarbejde var godt sat op og organiseret fra firmaet Lilienhoffs side, med klar og fuldstændig oversigt og let adgang til alle relevante dokumenter.
Preben Koch Nielsen
Valget af Lilienhoff var for os et bevidst valg. Vi synes jo selv, at vi havde en unik vare – at vores sommerhus var lidt ud over det sædvanlige. Vi var således ikke i tvivl om, at det krævede en unik mægler; at Lilienhoff – brandet og det meget professionelle salgsmateriale, var det rette valg for os, herom hersker der ingen tvivl. Huset blev da også solgt på meget kort tid, til en i markedet tilfredsstillende pris. Forløbet har generelt været en positiv oplevelse, og har til fulde levet op til vores forventninger.
Marie Stouby og Susanne T. Nielsen
Efter en 3-4 frustrerende møder med lokale mæglere fra Aarhus besluttede vi os til at henvende os til Lilienhoff, og så kom der gang i sagerne! Ejendommen blev solgt på bare et par måneder. Det eneste triste var, at vi nu skulle undvære Lilienhoff’ernes hyggelige besøg. Vi ville uden tøven bruge dem igen.
Flemming Hald Nielsen
Vi havde vores hus til salg i et halv år hos en lokal ejendomsmægler. Desværre med kun én fremvisning i perioden til en køber, som i øvrigt syntes, at huset var alt for dyrt prissat. På baggrund af den manglende interesse valgte vi at få Lilienhoff til at komme med en ny vurdering. Vurderingen, som Lilienhoffs mægler kom med, svarede faktisk til vores egne forventninger til en realistisk salgspris. Og kun 14 dage efter at vores hus var blevet annonceret stod vi med en køber. Lige fra dag 1 har vi følt at vi er blevet behandlet og informeret som om vi var noget særligt, selvom vi selvfølgelig var én blandt mange. Lilienhoffs mægler har med sin ro, seriøsitet og aktivitetsparathed givet os tryghed i alle faserne i salget i en ellers stresset periode. Hér bagefter salget er vi utrolig glade for at vi lyttede til naboer og venner, der enslydende talte varmt om deres bekendtskab til Lilienhoff.
Mette Thelin
Med et på alle måder unikt hus i Marseliskvarteret i Aarhus, havde jeg som udgangspunkt en forventning om et relativt hurtigt salg. Men efter 9 måneders liggetid med begrænset aktivitet hos en anden mægler, valgte jeg at skifte - til Lilienhoff. Valget faldt på netop Lilienhoff, dels pga. de kreative og professionelle snakke vi havde både inden og under processen frem mod et salg og dels ud fra den betragtning at huset var liebhaveri, og derfor skulle sælges som et sådant og af en mægler med stor erfaring indenfor den type boliger. I den korte periode der gik fra "til salg" til "solgt", var jeg i tæt kontakt med Lilienhoffs mægler, der holdt mig løbende orienteret og opdateret om de både almindelige og alternative tiltag der blev taget i brug i salgsøjemed. Og efter kun 3 måneder, var huset da også solgt. Så alt i alt en meget positiv oplevelse.
Poul Thyregod
Kære Lilienhoff,

Jeg vil gerne sige tak for hjælpen med at sælge vores hus i Skåde. Når man som sælger står og skal vælge en mægler, så er det ikke bare et hus men en del af ens identitet og familien der skal godt afsted. Som de fleste sikkert gør, så indhentede vi flere vurderinger – men samtidig søgte vi et ejendomsfirma der kunne viderebringe vores kærlighed til det hus hvor vi havde haft 10 gode år. Pris er en ting, formidling af vores og husets historie og muligheder en anden… I var uden sammenligningen dem der brændte mest for opgaven og den troværdighed gjorde udslaget.

Jeg må sige, at I har leveret mere end forventet. Selv da den endelig køber hang i en tynd tråd, så formåede I at bringe os sammen og både med ros fra os men også fra køber selvom bølgerne gik højt i forhandlingerne.

Jeg kan kun anbefale fremtidige sælger at benytte jer, hvis man skal skille sit hus ud fra mængden og ja – det bliver nok ikke alle I kan sælge på kun 59 dage.

Tak for denne gang, vi ses sikkert igen

Med venlig hilsen

Poul Thyregod
Mette og Andreas Brandt
Der er mange faktorer, der gør sig gældende, når man skal finde et nyt hus til familien. Beliggenhed, størrelse og stand er nogle væsentlige faktorer i alle huskøb. Da vi i sommeren 2014 skulle finde et hus i Aarhus, betød disse faktorer da også rigtigt meget. Vi kom ikke fra lokalområdet og havde derfor behov for at få en god indføring i Aarhus. Derfor prioriterede vi at komme på minimum en fremvisning med alle mæglere i lokalområdet.

I den forbindelse lærte vi mægleren fra Lilienhoff at kende. Han var sælgers mægler på det hus, vi i sidste ende købte. Han evnede at sætte sig ind i vores situation, lytte, forstå vores ønsker og kommunikere klart. Han holdt os til ilden uden at være påtrængende. Når vi ser tilbage på forløbet, er vi ikke sikker på, at vi ville have budt på vores dejlige hus og i sidste ende købt det, hvis ikke mægleren fra Lilienhoff havde været sælgers mægler.

Vi er fortsat af den opfattelse at beliggenhed, størrelse og stand er væsentlige faktorer i et huskøb, men vi ved nu, at man ikke må underestimere betydningen for køber af, at sælger har en god, fornuftig og professionel mægler.
Sven Bedsted
Til købere og sælgere vil vi sige, at vi har været meget tilfredse med Lilienhoffs mægler i Aarhus. Han har været meget effektiv for os som sælger. Altid meldte han tilbage med kommentarer fra køber. Reelle kommentarer og forslag til ændringer. Det har været en udsøgt fornøjelse at samarbejde med ham. De bedste hilsner.
Villi Batzlaff
Vi er meget tilfredse med valg af ejendomsmægler. For os var det vigtig med den personlige stil - og den forventning har Lilienhoffs mægler fuldt ud indfriet. Vores hus var bestemt ikke nemt at sælge i den nuværende økonomiske situation. Men Lilienhoffs mægler kaster sig ud i opgaven med stor iver. Aldrig er han træt af endnu engang at vise huset frem. Aldrig accepterer han stilstand. Det er lykkes vores mægler hos Lilienhoff i en svær situation at balancere mellem køber og sælger, således at der hele tiden var skred forhandlingen. Vi medgiver Lilienhoff vores bedste anbefalinger.
Stig Michel von Linstow
Jeg havde flere kriterier da jeg valgte ejendomsmægler og ingen af dem handlede reelt om prisen. Mit overordnede kriterie var tillid, dels igennem viden og dels igennem handlinger. Jeg forventede at min mælger udviste indlevelsesevne/sympati for min ejendom, herunder at mægler tog sig tid til at gå ejendommen grundigt igennem og efterfølgende kunne sætte ord på dens kvaliteter - med henblik på at give potentielle køberen en positiv og engageret, men samtidig ærlig præsentation. Eller med andre ord: mægler skal varetage min ejendom som om det er mæglers egen. Hvad angår pris er mine forventninger at mægler ikke skyder fra hoften, men rådgiver ud fra konkrete data (ejendommen, lokalområdet, liggetid, markedet, og naturligvis erfaring/kompetence). I øvrigt, at mægler er proaktiv så jeg hele tiden ved hvad der sker. Jeg havde flere mæglere på besøg, som jeg testede på ovenstående helt banale kriterier, men kun Lilienhoff levede op til dem. Vores samarbejde forsatte i samme ånd, og jeg kan derfor fuldt ud anbefale Lilienhoff.
Benny Grested
Da vi besluttede os for at skifte ejendomsmægler var der ikke tvivl om, at det skulle være Lilienhoff. Den beslutning har vi ikke fortrudt en eneste gang. Vores oplevelse var, at Lilienhoff er sælgers "mand", og vi fik vores ejendom solgt indenfor en periode på 2 måneder.
Vi havde mødt en mægler fra Lilienhoff som fremviser på en anden ejendom, som Lilienhoff havde til salg, og vores førstehåndsindtryk var yderst positivt. Fra den første opringning oplevede vi en service og imødekommenhed, som var unik for os. Vi vidste, at vores ejendom var en attraktiv bolig, men grundet det eksisterende netværk, valgte vi i første omgang en lokal ejendomsmægler. Først da vi skiftede til Lilienhoff, blev vi klar over, at vores ejendom kunne annonceres på en mere optimal og målrettet måde. Lilienhoff har med sin erfaring indenfor markedsføring af attraktive boliger kunne yde os den bedste rådgivning og vejledning.
Efter salget var gennemført fandt vi vores nye drømmebolig et andet sted i landet. I forbindelse med købet af den nye bolig har en af Lilienhoffs andre mæglere givet os en kompetent rådgivning og sparring, ikke mindst i forhold til værdifastsættelsen.
Lilienhoffs hjemmeside er markedets bedste, overskuelig og brugervenlig.
Vi har dyb respekt for den dygtige fotograf, som Lilienhoff sendte ud til os med meget kort varsel. Han formåede at fremhæve husets charme og fortrin, uden at det blev et "setup", som ikke afspejlede virkeligheden. Det blev fantastiske flotte billeder, eksponeret perfekt med lys, skygge, dybde og stemning, så ejendommen og haven blev gengivet troværdigt. Vi har haft fuld tillid til Lilienhoff gennem de få måneder det tog os at sælge vores pragtfulde ejendom. På nævnte baggrund kan vi videregive Lilienhoff de bedste anbefalinger.
Lars Holten
Selv i et meget vanskeligt marked evnede Lilienhoff at trænge gennem til netop det segment, som var interessant for os. Salgsprospektet og den bagvedliggende opfølgning var ganske enkelt "second to none". Vi blev løbende holdt underrettet om de muligheder, der opstod undervejs i processen, og kunne derfor også træffe de rigtige beslutninger. Det hele foregik på en kompetent og behagelig måde, som aldrig efterlod nogen tvivl om, at der blev arbejdet aktivt og målrettet med salgsarbejdet. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet, og tøver ikke med at anbefale Lilienhoff til venner og bekendte.
Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på telefon 70 22 12 35