Vi sælger Aarhus'
mest eksklusive boliger

En særlig bolig fortjener en særlig mægler

Hos LILIENHOFF er vi specialister i boliger, som er noget særligt. Geografisk dækker vi –
modsat andre liebhavermæglere – hele landet, hvilket giver os et stort netværk af potentielle
liebhaverkøbere.

Det betyder, at vi også har solid erfaring med det aarhusianske boligmarked og et netværk af kunder,
som er på udkig efter den helt rigtige liebhaverbolig i Aarhus.

Som Danmarks største liebhavermægler spænder vi bredt, og vi tilbyder professionel assistance, uanset om der er tale om salg af lejligheder og villaer i Aarhus’ bedre kvarterer, lystejendomme i udkanten af byen eller sommerhuse med attraktive beliggenheder i det østjyske.

Det er ikke nødvendigvis prisen, der giver en bolig liebhaverpotentiale. Liebhaveri handler om, at en bolig skiller sig ud fra mængden – i kraft af en optimal beliggenhed, en gennemført indretning eller en unik atmosfære. Derfor skal du kontakte os, hvis du mener, du har en bolig, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed i salgsprocessen.

Vores kontor ligger i Marseliskvarteret

Vi har et kontor på Marselis Tværvej i Aarhus C. I spidsen for kontoret er indehaver af Lilienhoff Østjylland, Torben Snedevind, som er ejendomsmægler og valuar. Torben er indfødt, og han har et indgående kendskab til byen og hele Østjylland. Vi kan derfor hurtigt rykke ud til møder med både sælgere og potentielle købere.


Kontakt os på telefon 70 22 12 35 for mere information – eller udfyld skemaet herunder.

 

Vi er Aarhus-kendere til fingerspidserne 

Vores mægler i Aarhus har indgående lokalkendskab og solid erfaring med formidling af liebhaveri i hele Aarhus-området. Faktisk har vi gennem tiden stået bag en lang række af de største ejendomshandler i Aarhus. Derudover har vi som Danmarks største liebhavermægler mere end 40 års erfaring med vurdering, præsentation og salg af liebhaverboliger i resten af landet.

Liebhaverkøbere er ofte mobile og villige til at flytte efter drømmeboligen. Via vores hjemmeside, vores netværk og vores landsdækkende annoncering rammer vi liebhaverne uanset om de bor i lokalområdet, i en anden del af Danmark eller i udlandet.

Læs mere om LILIENHOFF
Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på tlf: 70 22 12 35
Få en professionel vurdering af din liebhaverbolig i Aarhus

Som Danmarks eneste landsdækkende liebhavermæglerfirma har vi altid fingeren på pulsen i forhold til markedet, og vi kan give dig et troværdigt billede af dine muligheder som sælger.

En vurdering hos LILIENHOFF består af tre elementer:
   En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af boligens salgspotentiale
   En gennemgang af de forhold, der kan optimere salget og som skal fremhæves i salgsprocessen
   En opdatering af, hvordan det aktuelle boligmarked ser ud
 

Under vurderingsmødet vil mægleren give dig en grundig beskrivelse af vores virksomhed og fortælle, hvordan vi arbejder. Alle dine øvrige spørgsmål vil blive besvaret, og der bliver aftalt en plan for det videre forløb.

Kontakt os på telefon 70 22 12 35 for mere information eller en mødeaftale

 

Tilfredse kunder udtaler ...

Mark Rubow
Det har været en rigtig god oplevelse at samarbejde med jer om salget af min ejendom i Skanderborg. Det er nu tredje gang jeg benytter Lilienhoff, og endnu engang har I leveret et godt resultat. Fra de første samtaler om hvordan salget af en meget atypisk ejendom skulle håndteres, til de komplicerede afsluttende forhandlinger med køber, har I udført et godt og professionelt arbejde. Jeg anbefaler gerne et samarbejde med Lilienhoff til andre.
Morten Larsen
Lilienhoff har et brand, der appellerer til os, og derfor valgte vi firmaet som mæglere, hvilket vi ikke har fortrudt. Torben Snedevind fra Lilienhoff var professionel igennem hele forløbet, og som en vigtig parameter gik forløbet meget stærkt. God dialog, god kommunikation i processen samt et godt “eftersalg” - stor tilfredshed herfra.
Christina Faaborg Jensen og Thomas Caspar Kelvin Priskorn
Det var vigtigt for os, at det skulle føles rigtigt, da vi begyndte at kigge på hus. Derfor havde vi tusindvis af spørgsmål om historien, arkitekturen og området, og vi havde brug for at se det hus vi nu har købt igen og igen. Vi følte altid, at Thomas og Torben fra Lilienhoff havde god tid til enhver af vores mange fremvisninger, at de var kompetente til at svare på de mange spørgsmål og hvis de ikke kunne, var de ærlige omkring det og undersøgte sagen nærmere. Samtidig mødte vi stor tålmodighed og personlig behandling i forhold til, at det kan være en stor beslutning at skulle være husejere - og flytte til en by, vi ikke kendte. Selvom de som udgangspunkt er sælgers mand, så har vi alligevel følt, at de også så sagen fra vores side. Også da handlen mere eller mindre blev afgjort, et par timer efter vi havde fået vores tredje barn.
Peter Mathiasen og Birgit Kryger Mathiasen
Vi har solgt vores dejlige patriciervilla i Marseliskvarteret i Aarhus. Vi stod for at skifte mægler, og Lilienhoff havde kort tid forinden etableret sig i området, så vi var ikke i tvivl om valget. Vi har haft et meget fint samarbejde med Torben Snedevind , der er en meget lyttende, behagelig og professionel mægler. Lilienhoff kan kun anbefales.
Dorte og Søren Koch
Vi har stiftet bekendtskab med Lilienhoff i forbindelse med køb og salg af ejendom. Det der kendetegner begge forløb, er en seriøs og nærværende tilgang til opgaven. Hvilket helt sikkert har betydet, at både vores køb samt salget af vores ejendom forløb gnidningsløst og professionelt. Hos Lilienhoff var de effektive, fleksible og målrettede. Vi har under hele forløbet oplevet at være i trygge hænder.
Lene Bruun Christiansen og Poul Henning Christiansen
Torben Snedevind gjorde mission impossible mulig. Vi havde først ikke planlagt at skulle bruge Lilienhoff, men da vi mødte Torben, og hørte hvad han ville gøre for at sælge vores lejlighed på bare 3 måneder, var vi ikke i tvivl, og det var helt klart den rigtige beslutning! Vi har igennem hele forløbet følt at vi er blevet holdt fantastisk godt opdateret og har aldrig været i tvivl om at det ville lykkedes. Vi kan kun give Torben og hele teamet hos Lilienhoff vores bedste anbefaling. Der er virkelig forskel på mæglere.
Anne Marker og Henrik Vestergaard
Thomas L. Kjærgaard levede til fulde op til vores lidt højere forventninger til en Lilienhoff-mægler. Behagelig, kompetent og med indlevelsesevne samt sans for de detaljer, som lige præcis vores hus bød på. Også efter salget faldt på plads, har vi oplevet ham som en opmærksom sparringspartner for stort og småt, der følger med. Anbefaling uden forbehold herfra!
Familien Blytner
På trods af at mægler som udgangspunkt er sælgers mand så synes vi, at Thomas fra Lilienhoff sørgede for, at vi som købere alligevel fik en rigtig god oplevelse. Til fremvisningerne formåede han at være til stede på en måde, så vi hele tiden følte, at vi kunne få svar på vores spørgsmål, men uden at han var påtrængende, hvilket flere mæglere kunne lære af. Yderligere har der efterfølgende været en fantastisk service samt korte svartider i forbindelse med de ting, der har skulle afklares med sælger – og endda selvom der har været en hel del korrespondance i forløbet efter indgåelsen af aftalen. De varmeste anbefalinger herfra. Med venlig hilsen Familien Blytner
Jette & Torben Sigurdsson
Torben Snedevind fra Lilienhoff har på forbilledlig vis på 39 dage solgt vores dejlige lejlighed på 137 m² i Midtbyen i Aarhus til prisen og ud fra de tidsmæssige ønsker vi havde. Torben fandt lynhurtigt frem til lejlighedens kvaliteter og fik dem frem i annonceteksten og billedmaterialet. Det resulterede i blot een henvendelse som resulterede i et salg, så vi undgik tidskrævende fremvisninger.
Helle og Jan Øland
Da vi valgte LILIENHOFF som mægler var det ud fra en betragtning om, at vores ejendom er lidt speciel - og derfor krævede en mægler der er vant til at håndtere "liebhaverejendomme". Vi fik fra første dag et godt indtryk af Morten og hans team - deadlines og aftaler blev overholdt. Morten forventede, at ejendommen ville være solgt inden for 9 måneder - der gik under 2 måneder. Kombinationen af professionelle fotografer, intensiv online markedsføring fra såvel LILIENHOFF som Boliga - samt en realistisk prissætning af vores ejendom - gjorde processen meget enkel. Vi er selvsagt meget tilfredse med forløbet. At de nye ejere af "vores" ejendom endvidere virker som de helt rigtige til at overtage stedet gør ikke vores glæde mindre. Vi har endnu "efterbehandlingen" af vores salg til gode - men forestiller os, at den forløber lige så skarpt og professionelt som den hidtidige proces.
Elin, Leif og Gert Rønby Pedersen
Vi var meget tilfredse med Torben Snedevinds indsats ved salget af vores mors Risskov-villa. Vi valgte ham, fordi han gav udtryk for, at han ville og kunne sælge dette specifikke hus – ikke bare have endnu en sag i mæglerfirmaets sagsmappe.

Under det indledende møde var Torben meget klar og direkte, og han viste straks en fin forståelse for husets stærke og unikke sider. Han levede op til forventningerne: Utrættelig med hensyn til at finde potentielle købere, vise huset frem samt opfange og fastholde køberinteressen.

Vi bemærkede også, at selve salgsprocessen med papirarbejde var godt sat op og organiseret fra firmaet Lilienhoffs side, med klar og fuldstændig oversigt og let adgang til alle relevante dokumenter.
Preben Koch Nielsen
Valget af Lilienhoff var for os et bevidst valg. Vi synes jo selv, at vi havde en unik vare – at vores sommerhus var lidt ud over det sædvanlige. Vi var således ikke i tvivl om, at det krævede en unik mægler; at Lilienhoff – brandet og det meget professionelle salgsmateriale, var det rette valg for os, herom hersker der ingen tvivl. Huset blev da også solgt på meget kort tid, til en i markedet tilfredsstillende pris. Forløbet har generelt været en positiv oplevelse, og har til fulde levet op til vores forventninger.
Marie Stouby og Susanne T. Nielsen
Efter en 3-4 frustrerende møder med lokale mæglere fra Aarhus besluttede vi os til at henvende os til Lilienhoff, og så kom der gang i sagerne! Ejendommen blev solgt på bare et par måneder. Det eneste triste var, at vi nu skulle undvære Lilienhoff’ernes hyggelige besøg. Vi ville uden tøven bruge dem igen.
Flemming Hald Nielsen
Vi havde vores hus til salg i et halv år hos en lokal ejendomsmægler. Desværre med kun én fremvisning i perioden til en køber, som i øvrigt syntes, at huset var alt for dyrt prissat. På baggrund af den manglende interesse valgte vi at få Lilienhoff til at komme med en ny vurdering. Vurderingen, som Lilienhoffs mægler kom med, svarede faktisk til vores egne forventninger til en realistisk salgspris. Og kun 14 dage efter at vores hus var blevet annonceret stod vi med en køber. Lige fra dag 1 har vi følt at vi er blevet behandlet og informeret som om vi var noget særligt, selvom vi selvfølgelig var én blandt mange. Lilienhoffs mægler har med sin ro, seriøsitet og aktivitetsparathed givet os tryghed i alle faserne i salget i en ellers stresset periode. Hér bagefter salget er vi utrolig glade for at vi lyttede til naboer og venner, der enslydende talte varmt om deres bekendtskab til Lilienhoff.
Mette Thelin
Med et på alle måder unikt hus i Marseliskvarteret i Aarhus, havde jeg som udgangspunkt en forventning om et relativt hurtigt salg. Men efter 9 måneders liggetid med begrænset aktivitet hos en anden mægler, valgte jeg at skifte - til Lilienhoff. Valget faldt på netop Lilienhoff, dels pga. de kreative og professionelle snakke vi havde både inden og under processen frem mod et salg og dels ud fra den betragtning at huset var liebhaveri, og derfor skulle sælges som et sådant og af en mægler med stor erfaring indenfor den type boliger. I den korte periode der gik fra "til salg" til "solgt", var jeg i tæt kontakt med Lilienhoffs mægler, der holdt mig løbende orienteret og opdateret om de både almindelige og alternative tiltag der blev taget i brug i salgsøjemed. Og efter kun 3 måneder, var huset da også solgt. Så alt i alt en meget positiv oplevelse.
Poul Thyregod
Kære Lilienhoff,

Jeg vil gerne sige tak for hjælpen med at sælge vores hus i Skåde. Når man som sælger står og skal vælge en mægler, så er det ikke bare et hus men en del af ens identitet og familien der skal godt afsted. Som de fleste sikkert gør, så indhentede vi flere vurderinger – men samtidig søgte vi et ejendomsfirma der kunne viderebringe vores kærlighed til det hus hvor vi havde haft 10 gode år. Pris er en ting, formidling af vores og husets historie og muligheder en anden… I var uden sammenligningen dem der brændte mest for opgaven og den troværdighed gjorde udslaget.

Jeg må sige, at I har leveret mere end forventet. Selv da den endelig køber hang i en tynd tråd, så formåede I at bringe os sammen og både med ros fra os men også fra køber selvom bølgerne gik højt i forhandlingerne.

Jeg kan kun anbefale fremtidige sælger at benytte jer, hvis man skal skille sit hus ud fra mængden og ja – det bliver nok ikke alle I kan sælge på kun 59 dage.

Tak for denne gang, vi ses sikkert igen

Med venlig hilsen

Poul Thyregod
Mette og Andreas Brandt
Der er mange faktorer, der gør sig gældende, når man skal finde et nyt hus til familien. Beliggenhed, størrelse og stand er nogle væsentlige faktorer i alle huskøb. Da vi i sommeren 2014 skulle finde et hus i Aarhus, betød disse faktorer da også rigtigt meget. Vi kom ikke fra lokalområdet og havde derfor behov for at få en god indføring i Aarhus. Derfor prioriterede vi at komme på minimum en fremvisning med alle mæglere i lokalområdet.

I den forbindelse lærte vi mægleren fra Lilienhoff at kende. Han var sælgers mægler på det hus, vi i sidste ende købte. Han evnede at sætte sig ind i vores situation, lytte, forstå vores ønsker og kommunikere klart. Han holdt os til ilden uden at være påtrængende. Når vi ser tilbage på forløbet, er vi ikke sikker på, at vi ville have budt på vores dejlige hus og i sidste ende købt det, hvis ikke mægleren fra Lilienhoff havde været sælgers mægler.

Vi er fortsat af den opfattelse at beliggenhed, størrelse og stand er væsentlige faktorer i et huskøb, men vi ved nu, at man ikke må underestimere betydningen for køber af, at sælger har en god, fornuftig og professionel mægler.
Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på telefon 70 22 12 35
Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.