Du har en særlig bolig

- den fortjener en særlig vurdering

Hos Lilienhoff er vi specialister i liebhaveri, og vi dækker hele landet fra vores kontorer i København, Aarhus og Odense. Når du udfylder skemaet herunder, vil du hurtigt blive kontaktet af en mægler fra det kontor, som du er tættest på.

Vi er eksperter i liebhaverboliger

LILIENHOFF er Danmarks eneste landsdækkende mæglerfirma, der udelukkende sælger liebhaver- boliger. Siden LILIENHOFF blev grundlagt i 1974 har vi opbygget en stor ekspertise i at vurdere og sælge liebhaverboliger i hele landet.

Vi er specialister i at præsentere en liebhaverboligs særlige egenskaber og potentiale overfor købergruppen.

Liebhaverkøbere er oftest meget mobile og villige til at flytte efter drømmeboligen. Via vores hjemmeside, vores netværk og vores landsdækkende annoncering rammer vi liebhaverne uanset om de bor i lokal- området, i en anden del af Danmark eller i udlandet.

Læs mere om LILIENHOFF

Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på tlf: 70 22 12 35

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.
En vurdering hos LILIENHOFF består af tre elementer

Som Danmarks eneste landsdækkende liebhavermæglerfirma har alle vores mæglere fingeren på pulsen i forhold til hvor markedet bevæger sig hen. I forbindelse med vurderingen giver vi dig:

   En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en drøftelse af boligens salgspotentiale
   En gennemgang af de forhold, der kan optimere salget og som vi mener, der skal fokuseres på i salgsprocessen
   En opdatering af situationen på boligmarkedet både lokalt og på landsplan
 
Under vurderingsmødet vil mægleren give dig en grundig beskrivelse af hvem LILIENHOFF er og hvordan vi arbejder. Alle dine øvrige spørgsmål vil blive besvaret, og der bliver aftalt en plan for det videre forløb.
 
Nedenfor ser du nogle udtalelser fra kunder, der har solgt bolig gennem LILIENHOFF.

Referencer

Tina Jæger
Vi har været meget tilfredse med valget af firmaet Lilienhoff som ejendomsmæglerfirma, og ikke mindste med vores tilknyttede mægler Jes Fald. Vi har fået en topprofessionel behandling fra vort første møde, hvor han hurtigt overbeviste os om, at Lilienhoff klart var det bedste mæglervalg til netop vores bolig. Tæt opfølgning, hurtige tilbagemeldinger, god dialog og overholdelse af alle indgående aftaler. Jes Fald og Lilienhoff får vores varmeste anbefalinger.
Heidi og Steen Engelbrecht Reinholdt
Salg af ens hjem er, ud over at være forbundet med en række praktiske opgaver såsom klargøring til fremvisning mm., også en betydelig emotionel rejse af forventninger, forhåbninger, skuffelser og endelig til sidst glæde. Christian Ahm Pedersen fra Lilienhoff håndterede salget af vores ejendom yderst professionelt. Dialogen var tæt og direkte – selv i perioder uden meget aktivitet i markedet. Han var i alle tilfælde meget velinformeret om interesserede købere, deres forhold og hvilke opmærksomhedspunkter, der var relevant i forhold til dem. Meget symptomatisk blev salget til slut gennemført til et par, som i grunden var på udkig efter en helt andet type hus i en anden region end vores, men Christians forståelse for deres behov, fik dem til at se en anden vej end de selv havde tænkt. Vi kan kun anbefale Christian og Lilienhoff.
Kirsten Hansen
I forbindelse med købet af min drømmeejerlejlighed i Skåde har jeg netop haft fornøjelsen at opleve Thomas Langberg Kjærgaard fra Lilienhoff. Mægler er jo definitorisk ”sælgers mand”, men trods dette noget ulige udgangspunkt, udviste Thomas en imponerende evne til søge dialog, forståelse og kompromis. Resultatet heraf blev hurtigt et ”win-win” for både sælger og køber. Tak for et meget professionelt forløb, Thomas …:-)
Finn Ørting
Hej Anders, Så kom den dag, hvor køber-familien fik disposition over deres nye sommerhus; Det Gule Hus i Vejby Strand. En speciel og vemodig dag for mig, men jeg havde jo bestemt mig for, at jeg gerne ville flytte til København, og at sommerhuset derfor skulle have nye yngre ejere, som forhåbentlig havde ressourcer, respekt og passion for stedet. Det ser ud til at være lykkedes og jeg ønsker dem alt mulig held og lykke og glæde ved stedet og området. Da jeg valgte at lade Lilienhoff forsøge at sælge huset, skyldtes det i første omgang, at I havde solgt mine forældres hus i Jylland i sin tid til den rigtige pris. Mens ligeså meget skyldtes det, at jeg mødte dig og oplevede din måde at gøre tingene på. Lige fra vi først mødtes og så på huset samt drøftede prisen til i dag, hvor nøglerne blev overdraget, har du med dine personlige kompetencer været en konstant og allestedsnærværende sparringspartner i den proces at bringe en køber og sælger sammen med det formål, at jeg fik solgt sommerhuset bedst muligt i det eksisterende marked. Det har været en fornøjelse at opleve dine evner indenfor relationsopbygning og -vedligeholdelse, forhandling, opfølgning, involvering af mig, information til mig samt ikke mindst den måde du hos mig har skabt fornemmelsen af, at jeg er din eneste kunde (hvilket jeg jo ikke er). Du har også på din egen ”blide facon” 😊 fortalt mig, når jeg var tonedøv overfor de tilbud, der kom frem, og uden den evne, var vi ikke kommet i mål. Tak fordi du turde sige de vanskelige ting også. Det skal endelig også nævnes, at dit bagland støtter op på samme måde, og jeg har altid følt mig involveret og godt informeret undervejs. Hele processen med flotte fotos og god beskrivelse understøtter det Lilienhoff kan: At sælge de ejendomme som er specielle. Jeg tænker jeres brand tænder drømmen og tiltrækker mennesker, der vil have noget særligt. I kunne i hvert fald finde en familie, der nu kan se deres fremtid i deres nye sommerhus. Tak for hjælpen.
Anne Louise Lauridsen og Steen Bjerg Lauridsen (sælgere af Sejerøvænget)
Kære Lilienhoff,
Jeres ejendomsmægler Christian Ahm Pedersen har været vores kontakt i forbindelse med salg af vores ejendom. Fra første møde har denne unge mand hævet niveauet for hvordan en ejendomsformidling skal håndteres, det er der mange lokale mæglere der kan lære af! Vi har oplevet en ung mand med passion for det han laver, en ordentlighed og en evne til at sætte sig ind i hvilken vare han har med at gøre. Som sælger bruger man mange ressourcer på at have sin bolig til salg, særligt omkring fremvisninger og så er det rart at vide at ens mægler altid fremmøder i god tid og altid efterfølgende vender retur med en tilbagemelding samme dag, - selv hvis det er efter lukketid. Christian har overholdt hans aftaler og givet konkrete status meldinger igennem hele vores forløb, det har givet os tryghed. Vi vil til en hver tid anbefale Christian og Lilienhoff på grund af jeres kompetence, ordentlighed og professionalisme. Nu håber vi blot at i finder vores næste bolig :-)
Janni og Lars Fabricius (købere af Sejerøvænget)
Vi har været meget tilfredse med hele processen omkring køb af vores drømmehus gennem Lilienhoff. Vi blev fra starten af mødt med imødekommenhed og en åben dialog. Ejendomsmægler Christian Ahm Pedersen var yderst velforberedt og inde i detaljerne omkring ejendommen. Han fandt en god balance mellem at varetage sælgers interesse, men han havde samtidig forståelse for os som købere. Vi blev budt velkommen på adressen og taget på en rejse igennem ejendommen. Der var en rigtig god kemi og professionel dialog. Efter endt anden fremvisning var der en yderst seriøs håndtering i forbindelse med forhandlingsforløbet. Vores familiesituation gjorde, at der skulle tænkes hurtigt. Christian fangede signalerne og agerede meget kompetent. Herefter en god opfølgning og effektiv sagsbehandling. Vi giver Lilienhoff de bedste anbefalinger og vi vil kontakte Lilienhoff som de første, hvis vi skal sælge eller købe hus igen.
Gerda og Troels Thomsen
Vi satte vores velbeliggende ejendom i Skærbæk til salg gennem et andet ejendomsmæglerfirma i november 2016, og fik især det ud af samarbejdet, at der blev præsteret et fremragende fotomateriale. Seks måneder senere var ejendommen imidlertid fortsat usolgt. Så skiftede vi til et mere lokalt placeret mæglerfirma fra samme kæde. Som det første blev prisen nedjusteret med en million kroner, men ak yderligere seks måneder senere var der stadigvæk ikke sket noget. Christian Ahm Pedersen fra Lilienhoff havde i den forløbne periode afleveret et tilbud om samarbejde i vores postkasse, men vores fornemmelse var, at det var da vist nok i den dyre ende at entrere med dette mæglerfirma. 1. december 2017 valgte vi alligevel at prøve lykken hos Lilienhoff, og så skete der pludselig noget. Fremvisninger med efterfølgende købstilbud blev pludselig noget vi skulle forholde os til, og efter en mindre prisforhandling i den afsluttende fase kom handlen i hus. Den 24. maj afleverede vi nøglerne til den nye ejer. Skødet, refusionsopgørelsen og salgsprovenuet kom slag i slag, og vi kan her på årets længste dag glæde os over at have truffet et godt valg tilbage i julemåneden.
Elisabeth Lawrence
Jeg havde fået anbefalet Lilienhoff af gode venner, hvorfor jeg hurtigt fik kontakt med Hans, der nu skulle sælge mit sommerhus i Nordsjælland. Han fornemmede hurtigt, hvor prislejet skulle ligge. De første interesserede købte det, og det var især Anders, der kørte dette løb. På et tidspunkt var jeg ved at miste overblikket (jeg er en enlig dame, der ikke plejer at fortage den slags handler), men så stillede Anders med en pose småkager fra Lagkagehuset. Vi fik en god snak til en kop kaffe, hvorefter jeg virkelig følte, at der blev taget hånd om mit forehavende, der også endte godt. Utroligt, hvad gode småkager og en masse empati kan udrette.
Dorthe & Ole Bech Jensen
Det at være i kontakt med en ejendomsmægler kan virkelig være en prøvelse. Til gengæld er det også muligt at være i kontakt med en mægler, hvor alt fuldstændig fungerer. Lige fra første kontakt med en professionel vurdering, til fotografering i særklasse og tekst ikke udført af første års lærlingen, men af en meget kompetent tekstforfatter. Men vigtigst af alt en Thomas Kjærgaard, vores sagsansvarlige ejendomsmægler hos LILIENHOFF, der fuldstændig brænder for sit arbejde. Altid tid til at diskutere emner, selv en søndag eftermiddag, hvor han er til barnedåb. Altid gode fremvisninger med tid nok og altid hurtig tilbagemelding. Næsten kort sagt: Et perfekt forløb. Mange hilsner med de bedste anbefalinger.
Leib Falk Hansen
Vores villa på Langelinie i Odenses Hunderupkvarter har i en årrække dannet rammet om vores families liv. Da boligen skulle sælges, valgte jeg i første omgang at prøve at få den solgt via en lokal mægler. Det lykkedes ikke, og derfor prøvede jeg efterfølgende hos en anden mægler med butik i lokalområdet og fokus på villaer i nærområdet. Desværre også uden held. I forbindelse med mine overvejelser om et tredje mæglerskifte, fik jeg etableret en dialog med Morten Nyegaard fra Lilienhoff. Da jeg herefter hurtigt fik tillid til ham og hans firma, valgte jeg at betro opgaven til Morten. Udbudsprisen blev justeret med en ubetydelighed på 2% efter råd fra Morten, ligesom jeg fulgte hans rådgivning med hensyn til markedsføringspakken. Det viste sig at være en god disposition, fordi jeg oplevede en mærkbar ændring dels i interessen for vores villa og dels i kvaliteten af de mulige købere. Jeg fandt ud af hvilken betydelig forskel det gør, når man som sælger af en liebhaverbolig kommer i stald hos en niche-mægler, der udelukkende beskæftiger sig med liebhaveri, men til gengæld gør det på landsplan og ikke kun i lokalområdet. Resultaterne taler vist for sig selv, for efter blot to måneder blev vores hjem solgt. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til Morten og hans team i back-office, der fungerer som en meget velsmurt maskine.
Kirsten Moesmand og Morten Rye Nielsen
Da vi besluttede at sælge vores dejlige sommerhus ved Blåvand, var den første indskydelse at kontakte de lokale mæglere. De måtte da kende området og vide at værdsætte de herlighedsværdier, som netop vores hus byder på: Fredede arealer samt Nationalpark Vadehavet, og derfor ingen kommende bebyggelse. Men nej; de tænkte kun på, om huset kunne lejes ud til turister, som åbenbart kræver forretninger i umiddelbar nærhed. Vi bestemte os derfor til at kontakte Lilienhoff, og herfra er der kun lovord for resultatet. Vi lyttede til vurderingen fra Christian Ahm Pedersen fra Lilienhoff og satte prisen skarpt. Før vi havde set os om var huset solgt, endda til prisen. Fra første møde til underskrevet købsaftale gik der fire uger. Kompetent og engageret vejledning og service fra Christian og alle de administrative medarbejdere i firmaets Back-Office. Vi havde ikke forestillet os, at det skulle blive en fornøjelse, men det blev det.
Ruben Blædel
I forbindelse med salget af vore forældres hus i Klampenborg har vi haft glæden ved at arbejde sammen med ejendomsmæglerfirmet Lilienhoff. Undervejs har vi fået god vejledning fra den ansvarlige mægler og dennes kolleger, der har gjort et glimrende arbejde. De har løbende holdt os orienteret, og de har forsynet os med det materiale vi havde brug for. Der har ikke været nogle økonomiske overraskelser, og alle aftaler vedr. priser mm. blev overholdt. Det var også vort klare indtryk, at firmaets mæglere fremstod meget velforberedte, professionelle og imødekommende overfor potentielle købere af huset. Vi ville helt klart anbefale et samarbejde med Lilienhoff.
Birthe Reumert
Jeg har været utrolig imponeret over jeres forretningsgang i forbindelse med salget af min nordsjællandske bolig. Jeres ro og tiltro til, at det ville ende med et godt salg har været en stor støtte som sælger. I har altid svaret hurtigt på alle mails, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Tak for hjælpen! Mange hilsener fra Birthe
Inge Lise V. Frost
Kære Hans Lilienhoff,
Siden efteråret 2017 har jeg fortalt vidt og bredt om salget af min Midtjyske ”perle” med dig som ejendomsmægler. Nu er det vist på tide jeg sender dig et par ord om mine oplevelser. Flere af mine venner mente, at en ejendom som min skulle sælges med lokale kræfter som mellemled, men Allan Meiniche – du ved ham med BMW’erne – overbeviste mig om, at der skulle en Premium mægler til. En som både kunne se og beskrive ejendommens herligheder og dens unikke beliggenhed. Jeg kunne ikke have valgt en bedre mægler, og jeg er dybt taknemmelig for din indsats og ikke mindst for den opmærksomhed, hvormed du holdt mig på sporet i hele salgsprocessen – det til trods for, at min ejendom ikke hører til de store mondæne af slagsen og næppe skæpper meget i kassen. Alt gik perfekt til sidste dokument var i hus – takket være dine professionelle og meget venlige medarbejdere, som jeg takker for en uovertruffen service. Har du brug for én til at rekommandere Lilienhoff – så sig bare til!
De bedste hilsner fra Inge-Lise V. Frost
Mette Rosenberg Larsen og Stefan Larsen
Vi har netop solgt en ejendom af høj kvalitet og med en rigtig god beliggenhed i Middelfart. Efter at have prøvet til med lokale mæglere i en længere periode, blev vi anbefalet at prøve en landsdækkende liebhavermægler. Vi fik besøg af Morten Nyegaard fra Lillienhoff, som til fulde levede op til vores forventning om en troværdig og engageret ejendomsmægler. Via et stærkt netværk og bred landsdækkende markedsføring blev ejendommen solgt til en ung familie fra København. Morten og hele hans team hos Lilienhoff vil vi derfor meget gerne give vores varmeste anbefalinger.
Dan Olsen (og Hanne Andersen)
Lilienhoff som boligmægler levede til fulde op til vores høje forventninger til et boligsalg lidt over mellemklassen. Christian Ahm Pedersen fra Lilienhoff har været en kompetent og skarp person gennem hele forløbet. Han har haft god indlevelsesevne for de detaljer, som lige præcis vores murermestervilla bød på. Vores hus har altid været og vil stadig være en vigtig del af vores identitet. Hjemmet danner jo base og rammer for en stor del af livet. Vores villa gennem 8 år var ikke bare mursten men også drømme, glæde og hårdt arbejde. Christian Ahm Pedersen tilbyder forståelse og indlevelse for ikke kun det rent salgsmæssige, men også for de tanker man gør sig igennem hele salgsforløbet. Han var altid at fange pr. sms eller mail og besvarede altid inden for et par timer – God service. Vi kan kun give firmaet gode anbefalinger. Hilsen Dan og Hanne.
Sonja Kjærsgaard Nielsen
Liebhaver er det rette ord for ’brandet’ Lilienhoff. Ofte har man drømt om at bo i en af de smukke boliger, der var til salg hos firmaet. Derfor var det også naturligt at kontakte Lilienhoff, da vi ønskede at sælge vores villa for 3 år siden, og igen i år, da vi ønskede at afhænde vores dejlige klitgård. I begge tilfælde fik vi det perfekte salg:

- afstemning af forventninger
- flot præsentation
- hurtigt salg
- fantastisk back-office
- en glad køber.

Alle ting der betyder at vi kan komme videre med en god følelse. Når vi igen er på boligmarkedet, vil vi helt bestemt kontakte Lilienhoff, der er blevet vores hof-ejendomsmægler!
Mark Rubow
Det har været en rigtig god oplevelse at samarbejde med jer om salget af min ejendom i Skanderborg. Det er nu tredje gang jeg benytter Lilienhoff, og endnu engang har I leveret et godt resultat. Fra de første samtaler om hvordan salget af en meget atypisk ejendom skulle håndteres, til de komplicerede afsluttende forhandlinger med køber, har I udført et godt og professionelt arbejde. Jeg anbefaler gerne et samarbejde med Lilienhoff til andre.
Morten Larsen
Lilienhoff har et brand, der appellerer til os, og derfor valgte vi firmaet som mæglere, hvilket vi ikke har fortrudt. Torben Snedevind fra Lilienhoff var professionel igennem hele forløbet, og som en vigtig parameter gik forløbet meget stærkt. God dialog, god kommunikation i processen samt et godt “eftersalg” - stor tilfredshed herfra.
Christina Faaborg Jensen og Thomas Caspar Kelvin Priskorn
Det var vigtigt for os, at det skulle føles rigtigt, da vi begyndte at kigge på hus. Derfor havde vi tusindvis af spørgsmål om historien, arkitekturen og området, og vi havde brug for at se det hus vi nu har købt igen og igen. Vi følte altid, at Thomas og Torben fra Lilienhoff havde god tid til enhver af vores mange fremvisninger, at de var kompetente til at svare på de mange spørgsmål og hvis de ikke kunne, var de ærlige omkring det og undersøgte sagen nærmere. Samtidig mødte vi stor tålmodighed og personlig behandling i forhold til, at det kan være en stor beslutning at skulle være husejere - og flytte til en by, vi ikke kendte. Selvom de som udgangspunkt er sælgers mand, så har vi alligevel følt, at de også så sagen fra vores side. Også da handlen mere eller mindre blev afgjort, et par timer efter vi havde fået vores tredje barn.
Peter Mathiasen og Birgit Kryger Mathiasen
Vi har solgt vores dejlige patriciervilla i Marseliskvarteret i Aarhus. Vi stod for at skifte mægler, og Lilienhoff havde kort tid forinden etableret sig i området, så vi var ikke i tvivl om valget. Vi har haft et meget fint samarbejde med Torben Snedevind , der er en meget lyttende, behagelig og professionel mægler. Lilienhoff kan kun anbefales.
Palle Eriksen
Skebyvej 26, har i en årerække dannet rammen om vores liv, og vi vidste godt på forhånd at vores ejendom var speciel, og en ejendom der var noget ud over det sædvanlige. Vi valgte derfor at tage kontakt til Lilienhoff, da vi havde på fornemmelsen, at vi skulle bruge en liebhavermægler til at få solgt vores ejendom.
Efter vores første møde med Morten Nyegaard fra Lilienhoff, blev vi bekræftet i vores valg af mægler. Der blev langt en plan for salget af ejendommen, hvor vi løbende er blevet holdt opdateret. Informationsniveauet har været højt, og hele teamet bag Lilienhoff har udvist den professionalisme som man forvente af en landsdækkende liebhavermægler. Nu er vores ejendom blevet solgt, og vi kan på det varmeste anbefale Morten Nyegaard og hele hans team hos Lilienhoff.
Else Marie Holm-Jørgensen
Så fik jeg solgt mit dejlige sommerhus gennem 18,5 år. Jeg tænkte straks på Lilienhoff, da jeg skulle sætte huset til salg (for dem havde jeg kun hørt godt om), men jeg startede alligevel med et andet mæglerfirma; Dels fordi jeg troede, at Lilienhoff var langt dyrere end de andre mæglere, og dels fordi jeg mente, at selvom mit hus lå i første række til vandet, så var det næppe en stor nok opgave til, at de ville tage det, Jeg holder meget af at få mine fordomme skudt itu, og det viste sig da også, at ingen af delene holdt. Selvom det ikke var et slot, der skulle sælges, har jeg på intet tidspunkt følt, at der ikke var tid til at følge løbende op på sagen. Selve handlen blev fulgt helt til dørs af mægleren Christian. Hans venlighed var hele vejen en god støtte. Lilienhoff er en velsmurt forretning med vægt på professionel tilgang til opgaven, men især forståelsen for, at det ikke bare er et hus det drejer sig om. Jeg vil ikke en anden gang betænke mig på at bruge dem og har allerede fortalt andre om min oplevelse.
Lars Vejen
Min bolig har altid været og er fortsat en vigtig del af min identitet og livskvalitet. Den danner base og ramme for en stor del af livet, og er for mig som arkitekt endvidere et evigt arbejdende og udviklende projekt! Min bolig gennem 19 år er over årene blevet et meget individuelt og gennemarbejdet projekt, og dermed var det også et tilsvarende meget personligt “projekt” at skulle sælge min bolig. Ikke bare mursten men også drømme, tanker og hårdt arbejde! I samarbejdet med Torben Snedevind fra Lilienhoffs kontor i Aarhus har jeg fra første møde til at salget var en realitet haft en dedikeret og personlig kontakt. Jeg har oplevet forståelse og indlevelse for ikke bare det rent salgsmæssige men også for de tanker man gør sig om stort og småt gennem forløbet. Det har været vigtigt for mig at have Torben som “filter” og dermed kun skulle håndtere seriøse fremvisninger, ligesom det at have kontakt til kun een mægler var af høj prioritet. Varm anbefaling!
Ina Nørskov Eskildsen
Efter en behagelig overdragelse og et succesfuldt salg af mit skønne hus på landet, er jeg fuld af taknemmelighed til Torben Snedevind fra Lilienhoff for den kompetente og flydende manøvredygtighed, han har udvist igennem hele processen. Jeg har hele tiden følt mig tryg ved hans håndtering af sagen. Det var virkeligt rart og vigtigt for mig som sælger, at jeg havde følelsen af, at Torben behandlede mig, salget og interesserede købere med kompetence, vågenhed, arbejdsomhed og en naturlig elegance samt fingerspitzgefühl for faget. Torben har været på forkant hele tiden med detaljer i sagen og i forhold til mine ønsker, - er nem og hurtig at kommunikere med og skarp i sin vurderingssans. Processen har føltes som et virkeligt samarbejde, og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger med på vejen til Torben og hans team.
Holger Windeløv
Vi havde haft vores 101 m² lejlighed i Langelinieparken i Aarhus til salg i næsten to år hos to forskellige ejendomsmæglere. Langelinieparken har en af de højeste m²-priser i Aarhus, og vi havde besluttet at holde dette høje niveau under salgsprocessen. Det viste sig at blive svært for de første mæglere at finde en køber til denne høje pris for relativt få m². Så henvendte vi os til Torben Snedevind fra Lilienhoffs afdeling i Aarhus - og så skete der noget! I løbet af tre uger havde han fundet en køber! Selve salgs processen foregik på en afslappet og uhøjtidelig, - men effektiv måde. Det blev et kort men behageligt samarbejde, og jeg kan kun på det bedste anbefale Lilienhoff og Torben Snedevind til andre.
Dorte og Søren Koch
Vi har stiftet bekendtskab med Lilienhoff i forbindelse med køb og salg af ejendom. Det der kendetegner begge forløb, er en seriøs og nærværende tilgang til opgaven. Hvilket helt sikkert har betydet, at både vores køb samt salget af vores ejendom forløb gnidningsløst og professionelt. Hos Lilienhoff var de effektive, fleksible og målrettede. Vi har under hele forløbet oplevet at være i trygge hænder.
Carina Pilgaard og Søren Andersen
Når man af en eller anden grund vælger at sætter sine besiddelser til salg, skal man finde den rette mægler der passer til ens egne værdier/segment. Vi valgte at sælge vores sommerhus der havde dannet ramme om mange somre og familieoplevelser. Huset ligger i 1. række og med en unik placering, så et salg vidste vi ville ikke være svært. Men for os betød det meget, at mægler kunne finde den rigtige køber, der passede ind til huset. Markedet bugner af mæglere, og vi havde lavet et grundigt forarbejde. Efter anbefaling fra en anden mægler pegede pilen på Lilienhoff. Fra første møde til nu, hvor huset er solgt, har vi følt os trygge, hørt og forstået. Morten Nygaard fra Lilienhoff har på alle måde imødekommet vores forventninger og vigtigst af alt, at køberne til vores hus blev tilfredse, og kan se sig selv i de omgivelser, der har dannet rammen om vores liv igennem 11 år. Vi vil altid kunne anbefale Lillienhof og ikke mindst Morten Nyegaard som den personlige kontakt i firmaet.
Sofie og Nils Brøndum
Som ejere af en skøn liebhaverbolig på landet, var vi godt klar over at vi skulle have fat i en mægler, som var vant til at håndtere lidt specielle ejendomme. Efter det indledende møde med Morten Nyegaard fra Lilienhoff var vi ikke i tvivl. Vi har især været tilfredse med, at vi under hele processen løbende har haft en konstruktiv dialog med Morten. Og vi kan konstatere, at kombinationen af et stærkt mægler brand, en engageret mægler samt den intelligente markedsføring af vores bolig har gjort udslaget for salget. Nu har vi fået solgt, og vi har virkelig kunnet mærke, at vi gik i den rigtige retning ved at vælge en landsdækkende liebhavermægler i stedet for en mægler, der kun er lokal. Vi kan kun give den bedste anbefaling til Morten Nyegaard og hans team hos Lilienhoff.
Lene Bruun Christiansen og Poul Henning Christiansen
Torben Snedevind gjorde mission impossible mulig. Vi havde først ikke planlagt at skulle bruge Lilienhoff, men da vi mødte Torben, og hørte hvad han ville gøre for at sælge vores lejlighed på bare 3 måneder, var vi ikke i tvivl, og det var helt klart den rigtige beslutning! Vi har igennem hele forløbet følt at vi er blevet holdt fantastisk godt opdateret og har aldrig været i tvivl om at det ville lykkedes. Vi kan kun give Torben og hele teamet hos Lilienhoff vores bedste anbefaling. Der er virkelig forskel på mæglere.
Anne Marker og Henrik Vestergaard
Thomas L. Kjærgaard levede til fulde op til vores lidt højere forventninger til en Lilienhoff-mægler. Behagelig, kompetent og med indlevelsesevne samt sans for de detaljer, som lige præcis vores hus bød på. Også efter salget faldt på plads, har vi oplevet ham som en opmærksom sparringspartner for stort og småt, der følger med. Anbefaling uden forbehold herfra!
Morten Dall
Lilienhoff har først solgt mit landsted, og jeg har efterfølgende købt ny bolig hos dem. Uden at have det store kendskab til firmaet, så følte jeg på en eller anden måde, at det var den rigtige ejendomsmægler at vælge til at sælge netop min ejendom. Det har hele vejen i gennem været en fornøjelse at arbejde sammen med Lilienhoffs mægler og back-office. Jeg er blevet godt informeret gennem salgsprocessen og huset blev solgt på få måneder. Efterfølgende køb af ny bolig hos Lilienhoff er ligeledes gået rigtig godt. Samlet set en rigtig god oplevelse. Jeg er ikke i tvivl om hvem jeg skal kontakte næste gang jeg skal handle bolig.
Sine Fredsted From
Da jeg skulle sælge mit første hjem, en skøn, stråtækt bondegård, spurgte jeg forskellige mæglere, og der var derefter ingen tvivl om, at det var Søren Lilienhoff jeg skulle bruge. Salgsprocessen blev tilrettelagt med omhu og i tryg dialog mellem os. Jeg væbnede mig med tålmodighed, fordi salget af ejendomme som min ikke gik helt så godt som den mere ’almindelige’ del af boligmarkedet. Fremvisningerne ønskede jeg at deltage i, hvilket Søren havde fuld forståelse for, og vores partnerskab fungerede upåklageligt; Jeg tog mig af fortællingen om stedet og Søren var parat til at besvare spørgsmål om salget samt det tekniske. Jeg manglede på intet tidspunkt informationer om salget eller processen, hvilket jeg fandt væsentligt, ikke mindst på grund af min dybtgående personlige binding til stedet. Salget endte med at gå hurtigere end ventet, fordi Søren fik lukket en handel med de købere, som var de første, der så huset, men som lige skulle bruge lidt betænkningstid inden de var klar. Mine hunde kommer til at savne de hyggelige fremvisninger, ikke mindst på grund af godterne i Sørens lommer:-). Jeg siger tusind tak for godt mæglerarbejde, omhu og ekspertise. På gensyn!
Familien Blytner
På trods af at mægler som udgangspunkt er sælgers mand så synes vi, at Thomas fra Lilienhoff sørgede for, at vi som købere alligevel fik en rigtig god oplevelse. Til fremvisningerne formåede han at være til stede på en måde, så vi hele tiden følte, at vi kunne få svar på vores spørgsmål, men uden at han var påtrængende, hvilket flere mæglere kunne lære af. Yderligere har der efterfølgende været en fantastisk service samt korte svartider i forbindelse med de ting, der har skulle afklares med sælger – og endda selvom der har været en hel del korrespondance i forløbet efter indgåelsen af aftalen. De varmeste anbefalinger herfra. Med venlig hilsen Familien Blytner
Marie Botved Studd og Paul Studd
Dear Hans and all at Lilienhoff

We had our home listed with another realtor for three years pulling our hair out with frustration over lack of communication or action. In just a few short months of listing with you our home is sold. The process was a breath of fresh air. Your communication, follow up and assistance with local Kommune requirements was excellent. Thank you!
Jette & Torben Sigurdsson
Torben Snedevind fra Lilienhoff har på forbilledlig vis på 39 dage solgt vores dejlige lejlighed på 137 m² i Midtbyen i Aarhus til prisen og ud fra de tidsmæssige ønsker vi havde. Torben fandt lynhurtigt frem til lejlighedens kvaliteter og fik dem frem i annonceteksten og billedmaterialet. Det resulterede i blot een henvendelse som resulterede i et salg, så vi undgik tidskrævende fremvisninger.
Anette og Lars Holm-Jørgensen
Det har været enormt positivt og meget professionelt at arbejde sammen med mæglerfirmaet Lilienhoff og specielt med ejendomsmægler Henriette Boelt. Vi har fra første dag følt, at der blev lyttet til vores historie om huset, og Henriette har kunne se mulighederne samt haft gode ideer til, hvordan en eventuel kunde kunne bruge vores hus. Vi har været ekstremt tilfredse med, hvor hurtigt huset er blevet solgt, efter vi skiftede til Lilienhoff. Vi kan på det varmeste anbefale Lilienhoff og specielt Henriette Boelt.
Tina Bruun og Christian Seidelin
Vi søgte sommerhus på Nordkysten af Sjælland og fandt på Boliga.dk et, der så meget spændende ud. Vi havde en fremvisning af huset med Hans Lilienhoff som “guide”. En fremvisning i topklasse. Den efterfølgende forhandling og udfærdigelse af dokumenter var fuldstændig uden nogen form for problematik og vi endte med at købe huset. Vi mødte en mægler som var yderst behagelig, ærlig og hjælpsom, altid til at komme i kontakt med via mobil eller mail og som løste spørgsmål og udfordringer hurtigt. Skal boligen sælges på et senere tidspunkt så er det oplagt at vi bruger Lilienhoff. I bund og grund en rigtig god oplevelse, med fokus på ærlighed og service.
Doth Schmüchker og Jens Bornstein
Vi satte vores sommerhus ved Hejsager Strand i Haderslev til salg i marts 2015. Efter mere end års liggetid hos en lokal mægler blev vi anbefalet at skifte til det landsdækkende mæglerfirma Lilienhoff, og det var et rigtig godt råd. Uden at justere på prisen solgte Lilienhoff sommerhuset på 2 måneder. Undervejs blev vi hele tiden opdateret på hvordan det gik med annonceringer, fremvisninger, kontakt med mulige købere mv. I det hele taget oplevede vi en kæmpestor kvalitetsforskel fra den lokale mægler, både på kontakten med Søren Lilienhoff, med kontoret og på de billeder, der blev taget til hjemmesiden. Lilienhoff er en helt gennem anbefalelsesværdig mægler.
Annette og Erik Filthuth
Som tilflyttere fra Holbæk købte vi i 2015 en helt ny liebhaverlejlighed på 233 m2 i Strandgade på Krøyers plads i København. En helt fantastisk eksklusiv lejlighed lige i hjertet af Christianshavn med den allerbedste beliggenhed ved Nyhavn, Noma og den ny inderhavnsbro. Netop beliggenheden gjorde den til en af de dyreste lejligheder i København K. Selvom lejligheden var fantastisk, faldt vi ikke til som Københavnere, og vi besluttede derfor at sætte den til salg for at flytte på landet igen. Da vi skulle vælge en mægler vidste vi, at det krævede en helt særlig indsats at sælge en lejlighed i denne kaliber, da en pris på mellem 15 og 20 mio. kr. stillede krav om nogle helt specielle kunder. Inspireret af annoncer i Børsen weekend kontaktede vi Lilienhoff, som sendte en mægler med det samme. Heldigvis var der allerede fra starten en god kemi, og vi blev hurtigt enige om prisniveauet og vilkårene for salget. Vi var helt klar over, at vi kunne risikere at ’ligge’ med lejligheden over lang tid, men Lilienhoff havde i salgsperioden mange – omkring 10-12 – fremvisninger overfor seriøse købere. Blot 2,5 måned efter vi underskrev formidlingsaftalen var salget en realitet, og kun med et mindre og forventet afslag. Lejligheden er netop solgt. Det havde vi selvfølgelig håbet på, men ikke forventet på så kort tid, fordi der i samme ejendom og i samme periode har været andre, sammenlignelige lejligheder til salg i meget lang tid. Uden at det skal lyde klicheagtigt, kan vi kun sige, at Hans og staben bag ham gennem hele processen har være topprofessionelle. Der har været et nærmest dagligt informationsniveau fra ham eller fra Annette i back-office. Så tak herfra fra 100% tilfredse kunder.
Helle og Ole Lindekilde
Kære Lilienhoff og Morten
Alle gode gange 3!
I var 3. mægler på vores hus, som mente det let kunne sælges, selvom det er lidt specielt bygget. Vi må sige god og hurtig respons fra jer og vi havde ikke lige regnet med at huset var solgt på 2 måneder.
Tak for god behandling.
Helle og Jan Øland
Da vi valgte LILIENHOFF som mægler var det ud fra en betragtning om, at vores ejendom er lidt speciel - og derfor krævede en mægler der er vant til at håndtere "liebhaverejendomme". Vi fik fra første dag et godt indtryk af Morten og hans team - deadlines og aftaler blev overholdt. Morten forventede, at ejendommen ville være solgt inden for 9 måneder - der gik under 2 måneder. Kombinationen af professionelle fotografer, intensiv online markedsføring fra såvel LILIENHOFF som Boliga - samt en realistisk prissætning af vores ejendom - gjorde processen meget enkel. Vi er selvsagt meget tilfredse med forløbet. At de nye ejere af "vores" ejendom endvidere virker som de helt rigtige til at overtage stedet gør ikke vores glæde mindre. Vi har endnu "efterbehandlingen" af vores salg til gode - men forestiller os, at den forløber lige så skarpt og professionelt som den hidtidige proces.
Per Laage Kragh og Edel Hinnerskov
Vi fik for 22 år siden bygget et smukt hus i fin arkitektur og gennemført godt håndværk. Huset ligger på en 2500 m2 stor grund, skrånende ned til Lejre Vig. Som tiden er gået, blev det for stort og vi ønskede at sælge. Vi kendte ingen mæglere, men fandt frem til Lilienhoff ved at vurdere kvaliteten af annoncer for liebhaver-huse. Det var et godt valg - vi fik en realistisk vurdering af huset, en fremragende fotograf og annonceopsætning, og huset blev solgt til prisen i løbet af 1 måned! Hans Lilienhoffs opfølgning af salgsprocessen har været fremragende - han var til enhver tid nærværende og meget hjælpsom for både os som sælgere og for køberen. Ligeledes har kontoret været hurtigt og hjælpsomt i enhver henseende. Der er ingen tvivl om, at vi med glæde vil anbefale Lilienhoff til enhver sælger eller køber af et lidt specielt hus!
Elin, Leif og Gert Rønby Pedersen
Vi var meget tilfredse med Torben Snedevinds indsats ved salget af vores mors Risskov-villa. Vi valgte ham, fordi han gav udtryk for, at han ville og kunne sælge dette specifikke hus – ikke bare have endnu en sag i mæglerfirmaets sagsmappe.

Under det indledende møde var Torben meget klar og direkte, og han viste straks en fin forståelse for husets stærke og unikke sider. Han levede op til forventningerne: Utrættelig med hensyn til at finde potentielle købere, vise huset frem samt opfange og fastholde køberinteressen.

Vi bemærkede også, at selve salgsprocessen med papirarbejde var godt sat op og organiseret fra firmaet Lilienhoffs side, med klar og fuldstændig oversigt og let adgang til alle relevante dokumenter.
Suzanne Capell og Peter Kent
When we knew we were to leave Denmark to work again in Australia, and sell our much-loved apartment, Lilienhoff was recommended to us by a friend. Their house had been sold by Lilienhoff for a much higher price than other real estate agencies had estimated. We were not hopeful that our apartment would sell quickly in Odense, especially in the period just prior to Christmas. But Lilienhoff managed to present our apartment to a number of potential buyers, and we had a successful sale within 8 weeks! We could not fault their service. They were professional, friendly and efficient, and always kept us up-to-date with developments in the sale process.
Nirvan Richter
Käre Hans
Du kom upp i mina tankar i morse och jag vill bara visa min uppskattning av det arbete ni gjorde med försäljningen. Jag såg aldrig frågeformuläret som min bror, som säljare, fyllde i men jag hoppas att även han förmedlade att vi är mycket tillfreds. Försäljningen gick rimligt snabbt, priset vi fick - sett i förhållande till marknaden - känns helt ok. Vi var trygga med er kunskap och era tydliga rutiner, speciellt eftersom tillvägagångssättet skiljer sig en hel del från det vi är vana vid i Sverige (jag vet inte om det är normalt, men det tog t ex mer än en månad innan vi fick tillgång till köpeskillingen). Jag uppskattade också din och dina kollegors förtroendegivande och vänligt korrekta attityd.
Stort tack,
med varma hälsningar Nirvan
Preben Koch Nielsen
Valget af Lilienhoff var for os et bevidst valg. Vi synes jo selv, at vi havde en unik vare – at vores sommerhus var lidt ud over det sædvanlige. Vi var således ikke i tvivl om, at det krævede en unik mægler; at Lilienhoff – brandet og det meget professionelle salgsmateriale, var det rette valg for os, herom hersker der ingen tvivl. Huset blev da også solgt på meget kort tid, til en i markedet tilfredsstillende pris. Forløbet har generelt været en positiv oplevelse, og har til fulde levet op til vores forventninger.
Bibi og Hans Prehn
Vi var egentlig lidt betænkelige ved at henvende os til Lilienhoff, for vi troede kun at firmaet beskæftigede sig med slotte og herregårde og andet eksklusivt byggeri, og vores lille perle på Korshavn var nærmest en småting. Og så på en lille ø i udkantsdanmark!!! Men vi blev taget seriøst fra starten - af Søren Lilienhoff himself, og på kort tid præsterede hans hold i back-office et imponerende markedsføringsoplæg - med en billedserie, som næsten fik os til at fortryde, at vi overhovedet ville sælge. Men resultatet kom hurtigt med seriøse henvendelser - ikke kun fra Danmark, men faktisk fra hele verden. Via Lilienhoffs netværk havnede vi til sidst i favnen på en dansk professor, der bor og arbejder i Schweiz. Og han fik så god en behandling af Lilienhoff, at han ikke var i tvivl om, at han købte den rene lyksalighed. Handelen blev afsluttet på mindre end en måned, og vi fik den pris, som vi håbede på. En supertilfreds køber. Og en supertilfreds sælger. Hvad mere kan man forlange?!
Marie Stouby og Susanne T. Nielsen
Efter en 3-4 frustrerende møder med lokale mæglere fra Aarhus besluttede vi os til at henvende os til Lilienhoff, og så kom der gang i sagerne! Ejendommen blev solgt på bare et par måneder. Det eneste triste var, at vi nu skulle undvære Lilienhoff’ernes hyggelige besøg. Vi ville uden tøven bruge dem igen.
Flemming Hald Nielsen
Vi havde vores hus til salg i et halv år hos en lokal ejendomsmægler. Desværre med kun én fremvisning i perioden til en køber, som i øvrigt syntes, at huset var alt for dyrt prissat. På baggrund af den manglende interesse valgte vi at få Lilienhoff til at komme med en ny vurdering. Vurderingen, som Lilienhoffs mægler kom med, svarede faktisk til vores egne forventninger til en realistisk salgspris. Og kun 14 dage efter at vores hus var blevet annonceret stod vi med en køber. Lige fra dag 1 har vi følt at vi er blevet behandlet og informeret som om vi var noget særligt, selvom vi selvfølgelig var én blandt mange. Lilienhoffs mægler har med sin ro, seriøsitet og aktivitetsparathed givet os tryghed i alle faserne i salget i en ellers stresset periode. Hér bagefter salget er vi utrolig glade for at vi lyttede til naboer og venner, der enslydende talte varmt om deres bekendtskab til Lilienhoff.
Mette Thelin
Med et på alle måder unikt hus i Marseliskvarteret i Aarhus, havde jeg som udgangspunkt en forventning om et relativt hurtigt salg. Men efter 9 måneders liggetid med begrænset aktivitet hos en anden mægler, valgte jeg at skifte - til Lilienhoff. Valget faldt på netop Lilienhoff, dels pga. de kreative og professionelle snakke vi havde både inden og under processen frem mod et salg og dels ud fra den betragtning at huset var liebhaveri, og derfor skulle sælges som et sådant og af en mægler med stor erfaring indenfor den type boliger. I den korte periode der gik fra "til salg" til "solgt", var jeg i tæt kontakt med Lilienhoffs mægler, der holdt mig løbende orienteret og opdateret om de både almindelige og alternative tiltag der blev taget i brug i salgsøjemed. Og efter kun 3 måneder, var huset da også solgt. Så alt i alt en meget positiv oplevelse.
Poul Thyregod
Kære Lilienhoff,

Jeg vil gerne sige tak for hjælpen med at sælge vores hus i Skåde. Når man som sælger står og skal vælge en mægler, så er det ikke bare et hus men en del af ens identitet og familien der skal godt afsted. Som de fleste sikkert gør, så indhentede vi flere vurderinger – men samtidig søgte vi et ejendomsfirma der kunne viderebringe vores kærlighed til det hus hvor vi havde haft 10 gode år. Pris er en ting, formidling af vores og husets historie og muligheder en anden… I var uden sammenligningen dem der brændte mest for opgaven og den troværdighed gjorde udslaget.

Jeg må sige, at I har leveret mere end forventet. Selv da den endelig køber hang i en tynd tråd, så formåede I at bringe os sammen og både med ros fra os men også fra køber selvom bølgerne gik højt i forhandlingerne.

Jeg kan kun anbefale fremtidige sælger at benytte jer, hvis man skal skille sit hus ud fra mængden og ja – det bliver nok ikke alle I kan sælge på kun 59 dage.

Tak for denne gang, vi ses sikkert igen

Med venlig hilsen

Poul Thyregod

Mette og Andreas Brandt
Der er mange faktorer, der gør sig gældende, når man skal finde et nyt hus til familien. Beliggenhed, størrelse og stand er nogle væsentlige faktorer i alle huskøb. Da vi i sommeren 2014 skulle finde et hus i Aarhus, betød disse faktorer da også rigtigt meget. Vi kom ikke fra lokalområdet og havde derfor behov for at få en god indføring i Aarhus. Derfor prioriterede vi at komme på minimum en fremvisning med alle mæglere i lokalområdet.

I den forbindelse lærte vi mægleren fra Lilienhoff at kende. Han var sælgers mægler på det hus, vi i sidste ende købte. Han evnede at sætte sig ind i vores situation, lytte, forstå vores ønsker og kommunikere klart. Han holdt os til ilden uden at være påtrængende. Når vi ser tilbage på forløbet, er vi ikke sikker på, at vi ville have budt på vores dejlige hus og i sidste ende købt det, hvis ikke mægleren fra Lilienhoff havde været sælgers mægler.

Vi er fortsat af den opfattelse at beliggenhed, størrelse og stand er væsentlige faktorer i et huskøb, men vi ved nu, at man ikke må underestimere betydningen for køber af, at sælger har en god, fornuftig og professionel mægler.
Lone og Helge Kildemoes
Vi har købt hhv. solgt bolig gennem Lilienhoff i alt fire gange over de sidste 10 år, så vi må vist kaldes stamkunder. I 2004 faldt vi for et hus i Nyborg, som Lilienhoff havde til salg. Det var dengang hvor tilbudsgivninger ikke var usædvanlige, og det endte også med, at vi måtte gennem en budrunde. På trods af denne lidt hårde købsproces, fik vi som købere en ordentlig og fair behandling af mægleren. Og derfor var det naturligt, at vi efterfølgende valgte Lilienhoff til at sælge vores daværende bolig i Odense. Den blev solgt i løbet af 6 uger til vores fulde tilfredshed og til en god pris. Da vi i september 2012 besluttede at sælge vores skønne bolig i Nyborg, var det helt naturligt for os at vælge Lilienhoff igen. På trods af et sløjt marked og på trods af, at det var den dyreste bolig i kommunen, lykkedes det Lilienhoff at sælge villaen på kun 144 dage til en særdeles tilfredsstillende pris. Vi havde besluttet os for at finde en af de gode lejligheder i Odenses Hunderupkvarter, helst med tagterrasse. En sådan havde Lilienhoff til salg, og efter at vi fik afsluttet salget af vores villa i Nyborg, endte det med at vi fik købt lejligheden i Odense. Hér bor vi godt, og når vi engang skal have den solgt, ved vi godt hvem vi ringer til…
Lone Lauritzen
Service service service! Så enkelt kan det siges. Nogen vil nok mene, at det er en selvfølgelighed når man er "sælger", men det mener jeg ikke. Service ser jeg i denne sammenhæng, som det der ydes ud over hvad man med rimelighed kan forvente, og service det fik jeg. I den korte periode salget stod på, var jeg svær at træffe, så ved aftalens indgåelse mødte mægleren op på min bopæl på et tidspunkt, der langt havde overskredet normal arbejdstid . Og ved den endelige underskrift på aftalen, måtte mægleren "fange mig på farten" så underskriften blev foretaget på åben gade. Fremhæves skal det også, at prisen blev fastsat på en god måde og den holdt. Desuden blev jeg under forløbet orienteret, om hvordan det gik med salget. Det var mit første møde med en mægler, og man har jo hørt en del. Men som et klogt hoved engang har sagt "man ikke tro på alt man hører" Jeg er mere end tilfreds.
Marianne Skovfoged Frediani
Lilienhoff solgte mit sommerhus i Tisvildeleje på tre måneder fra det tidspunkt, hvor det blev sat til salg. Det gik så stærkt, at jeg aldrig nåede at møde andre fra mæglerfirmaet end den dygtige og sympatiske fotograf – jeg bor i Bruxelles.

Alligevel havde jeg under hele forløbet fuld tillid til Lilienhoff - lige fra det øjeblik, hvor jeg en søvnig november søndag i 2012 til min store forbløffelse fik svar samme dag på min første henvendelse - en mail om, at jeg overvejede at sælge mit sommerhus. Svaret var også en overraskelse: “Kom igen til foråret”.

Ikke noget med at prøve på at sælge for enhver pris for at få salæret hjem. Huset blev først fotograferet og sat på nettet, da der var kommet blade på træerne – og aftalen med fotografen blev lavet efter nøje studium af vejrudsigterne, så billederne kunne tages en dag med højt solskin.

Lilienhoffs mægler udviste utrolig stor disponibilitet , uanset hvor han befandt sig (de sidste forhandlinger om købet foregik per telefon mellem Paris, Bruxelles og København) – der kom altid hurtigt svar på enhver henvendelse – der blev givet klar besked om alle aspekter af salget – og firmaets back-office fungerede også venligt og effektivt, da det hele lige pludselig skulle gå meget hurtigt for at tage hensyn til købers og mine ønsker med hensyn til tidsplanen for overdragelsen.

Jeg havde ikke forestillet mig, at salget af et højt skattet sommerhus kunne gå hen og blive en behagelig oplevelse – men det var det faktisk. Ærgerligt, at jeg ikke har flere huse at sælge i Danmark!
Dorthe Gert Simonsen og Daniel Meyerowitz (sælgere af en lejlighed på Strandgade, Christianshavn)
Some apartments sell themselves - like pop songs, they're what many buyers want at a certain moment, and it doesn't matter which realtor you choose. But if you have a place with it's own charm, history and character, it's important to find a realtor who knows how to sell homes with that "something extra."

That's what we found in Lillienhoff. From our first meeting, the agent from Lilienhoff clearly understood our apartment, our part of Copenhagen, and the particular difficulties and advantages of selling in that neighborhood, in that market. We gave Lilienhoff a try after being disappointed by some of the standard chains, and wish we had started with them earlier. Throughout the process, their people took a personal interest in the sale, suggesting different ways to increase traffic to the apartment as we went along. We found them very willing to work with us whenever there was a difference of opinion, and they stayed focused on resolving every detail until the sale was closed. In our experience, Lilienhoff offers what the chains lack - fairness, personal commitment and real professionalism.
Bjarne Lühr Hansen
På vej ind i tredje runde af mit liv havde jeg brug for boligmæssige ændringer. Jeg har derfor solgt hus og sommerhus samt købt nyt hus i løbet af et år – hver gang med Lilienhoff ved min side. Det var et godt valg. Handel med huse kan være en udfordring ikke mindst i krisetider, hvor det kan være svært at fastsætte pris og få afsluttet handlen. Men alt gik planmæssigt. Ingen langvarige kampe om den ”rigtige” pris og fint tidsmæssigt sammenfald af køb og salg. Professionelt gennemført mægler arbejde med høj grad af tillid, kompetence og fleksibilitet var til stede ved alle tre handler.
Minna Carstensen
Jeg har fået en både professionel og venlig behandling hele vejen fra start til selve salget af min lejlighed ved Søerne i København – måske rakte Lilienhoff’s tålmodighed med mine mange spørgsmål fuldt og helt, kun fordi lejligheden blev solgt så hurtigt, at jeg faktisk slet ikke nåede at opdage, at den var til salg – den blev solgt, næsten lige så hurtigt, som den var lagt på nettet – Lilienhoff’s fotograf skal have en del af “skylden” han var både meget dygtig, tiltalende og venlig. Det blev endvidere aftalt med Lilienhoff, at jeg fik en rabat svarende til det salgsmateriale, som firmaet aldrig nåede at lave, fordi lejligheden blev solgt med det samme, og det var meget reelt. Jeg har anbefalet mine naboer i ejendommen samt andre at bruge Lilienhoff som mægler – det kan jeg også gøre til jer, som læser det, jeg hér har skrevet. Ejendommen får nogle rare og sympatiske “nye ejere”, og det glæder mig, for det er dejligt, at der kommer nogle gode ejere til en bolig, som man selv har været glad for at bo i - i ca. 14 år. Salgsprisen kan jeg heller ikke klage over – lejligheden blev solgt til den pris, som Lilienhoffs mægler havde vurderet den til. Jeg er meget tilfreds og køberne er meget glade for deres køb.
Claus Johansen
Fra vi satte vores ejendom til salg ønskede vi en mægler der var troværdig og tillidsfuld, og som havde en professionel erfaring med salg af liebhaverboliger. Vores ejendom i første række til Bagsværd sø blev solgt på blot 55 dage. Det taler vist for sig selv. Hele processen har været særdeles positiv og med god kommunikation hele vejen i gennem. Lilienhoffs måde at præsentere boliger på, er helt uforlignelig flot og deres fotograf skal have stor ros. Faktisk sagde flere interesserede, at såvel billeder som beskrivelse gav et præcist indtryk af ejendommen, når man først stod i den, hvilket ikke var normalt for de fleste andre ejendomme de havde set. Lilienhoffs mægler gjorde i den indledende fase meget ud af at forventningsafstemme i forhold til det korrekte prisniveau og processen, sådan at vi var klar over hvad vi kunne forvente i det aktuelle marked - såvel som håndteringen af salgsprocessen. Lilienhoffs mægler er tillidsvækkende og proaktiv, og han er bestemt ikke den kendte liebhaver "sælger-type" med store armbevægelser, der måske lover mere end han kan holde, eller bare ikke "har tid" til de drøftelser man som sælger ønsker. Han ringer hurtigt tilbage, og han har været tilgængelig og til rådighed på telefon og mail gennem hele forløbet. Især i den afsluttende forhandlingsfase har der med kort varsel været hyppig kontakt og drøftelser/rådgivning, også om aftenen og i weekender. Mon ikke vi ringer til Lilienhoff næste gang vi skal sælge…...
DEIF A/S
DEIF A/S har gennem det landsdækkende mæglerfirma Lilienhoff solgt en 110 m2 ferie-lejlighed i Nyhavn, der gennem en årrække har været benyttet af virksomhedens medarbejdere. Efter at vi skiftede fra en Københavnsk mægler til Lilienhoff skete der en mærkbar forøgelse af interessen for lejligheden. Lilienhoff formåede via et godt netværk og den flotte hjemmeside at tiltrække seriøse kunder fra den helt rigtige målgruppe, sådan at ikke bare kvantiteten men også kvaliteten af fremvisningerne steg. Der har gennem processen været hyppige tilbagemeldinger og god koordination med Lilienhoffs mægler og firmaets back-office, når det har været relevant. Vi giver hermed Lilienhoff vores bedste anbefalinger.
Ute und Peter Røssler
Ute und ich bekamen im Sommer 2011 einen lustigen Anruf von einem freundlichen Makler von Lilienhoff. Er fragte sehr höflich, ob wir überlegt hätten, unser Traumhaus auf Thurø zu verkaufen. Das hatten wir nicht in Betracht gezogen und lehnten daher ein Treffen ab. Einige Zeit nach dieser Kontaktaufnahme begann die Idee in unseren Köpfen zu arbeiten und wir entschlossen uns deshalb, den Makler von Lilienhoff zu kontaktieren und uns diese Maklerfirma genauer anzusehen.
Nachdem gut ein Jahr ins Land gegangen war seit unserem ersten Treffen mit Lilienhoff verkauften wir unser schönes Haus an Tina und Jens - das Paar, welches sich damals in unser Haus verguckt hatte und ihren Traum in die Hände von Lilienhoff legte. Seitdem ist alles sehr gut verlaufen mit dem Resultat, dass sowohl Verkäufer als auch Käufer finden, einen guten Handel abgeschlossen zu haben. Wir haben uns im gesamten Prozess gut bei Lilienhoff aufgehoben gefühlt und hatten einen sehr guten Dialog mit Lilienhoff, zudem hatten wir im gesamten Verlauf den gleichen Makler. Heute haben wir immer noch eine sehr gute freundschaftliche Verbindung zu unseren Käufern, weshalb wir glücklicherweise die Möglichkeit haben, sowohl Tina und Jens als auch unser altes Haus zu besuchen. Sollte sich daher eines Tages ein Makler von Lilienhoff melden, können wir wärmstens empfehlen, den Dialog aufzunehmen. Wir waren äußerst zufrieden mit dem gesamten Verlauf.
Sidsel Zachariassen
Da jeg besluttede mig for at sælge mit kolonihavehus var min første indskydelse at ringe til Lilienhoff og jeg blev bestemt ikke skuffet. Vi havde en god dialog, og selvom det var den første kolonihave i Liebhaveri klassen, var Lilienhoff ikke i tvivl om at den var pengene værd. Vi satte den til salg, og takket være Lilienhoff forslag om en annonce i Politiken fandt vi den helt rigtig køber, og min kolonihave var solgt – som Danmarks dyreste. Jeg har været rigtig glad for hele forløbet og vil til hver en tid bruge Lilienhoff igen.
Jan Hallerup
Ved salg af vores lejlighed i Gemini bygningen, bestilte jeg to ejendomsmæglere for at få to uafhængige vurderinger. Efter mødet med Lillenhoff var jeg ikke i tvivl om at det skulle være jer. Jeres pris var den rigtige og jeg blev overbevist om at I var de bedste til at sælge vores lejlighed. Lejligheden blev solgt på 2 måneder til udbudsprisen. I alt min kontakt med Lillenhoff har jeg kun oplevet en professionel betjening. Jeg kan varmt anbefale at bruge Lillenhoff, også i København.
Sigurdur Agustsson
I was fortunate to come across Lilienhoff real estate agency when I moved to Denmark with my family in 2006. At the time, we were met with limited availability of suitable house and high prices. With professional approach, and vast networking, Lilienhoff helped us find our dream house, a house that was not officially listed on the open market but only ‘discreetly for sale’. My family and I made this house our home for the next 5 years. When the time came to leave Denmark and sell the house, the real estate market had become difficult and slow. However, with the proper and elegant presentation of the house, as well as the trustful image that Lilienhoff has developed, the selling of the house was resolved quickly and at a fair market value. As a foreigner buying or selling a house in Denmark, I cannot express enough how important it is to have a trustful and professional real estate agent. I am grateful that Lilienhoff has guided me through the process and protecting my interests at all stages.
Eva Andersen og billedkunstner Peter Holm
Når vi taler om liebhaveri, så ved vi at der er og bør være tale om noget ud over det sædvanlige. I en tid hvor markedet ændrer sig og hvor alle mener at kende den rette pris, gælder det om at vælge sin (liebhaver)mægler med omhu. Min mor ville sælge sin højtelskede lejlighed i Det Gule Pakhus i Toldbodgade i København, og efter en sondering af mulighederne, valgte vi at samarbejde med Lilienhoff. Lilienhoff fik hurtigt og effektivt og i fuldt samarbejde med os, sat en pris og respekterede fuldt ud alle vores ønsker om effektiv kommunikation i hele processen. Præsentationen er så smuk at man næsten fortryder at udbyde lejligheden til salg og teamet bag mægleren er imødekommende og meget kompetent. Lejligheden blev solgt på 14 dage til den (ønskede) udbudte pris, så Lilienhoff´s forståelse for virkeligt liebhaveri, sammensat med en behagelig tone og brugen af alle digitale muligheder, kan kun afføde respekt. Hvis Lilienhoff arbejder lige så seriøst i det øvrige Danmark, som i København, er her tale om en mægler der lever op til sit slogan og hermed gives de bedste anbefalinger.
Tina og Jens Thuesen
Sommeren 2011 sejlede vi forbi vores drømmehus. Vi var henrykte, men også bekymrede, for huset var jo ikke til salg. Vi havde tidligere været i kontakt med en mægler fra Lilienhoff angående andre liebhaverboliger. Derfor var det nærliggende at tage fat i ham og forklare om vores drøm. Mægleren kontaktede ejerne. De var ikke det mindste interesserede i at sælge. Alligevel nogle måneder senere meldte sælger tilbage til Lillienhoff, at de gerne ville snakke nærmere med os om et eventuelt salg. Efter mange forhandlinger frem og tilbage tog tingene pludselig fart, og under et år efter den første kontakt til sælger om en ejendom, som ikke var på markedet, er købskontrakten nu tingslyst. Den mægler vi har haft kontakt med hos Lilienhoff er super professionel. Han er yderst behagelig at arbejde sammen med, og hans jyske ro har helt sikkert haft positiv indflydelse på processen. En tilsyneladende umulig handel gik stille og roligt i den rigtige retning. Vi har sågar udviklet et varmt venskab med sælger. En relation, der kun opstår, hvis begge parter føler sig fair behandlet.
Anette Gammelgaard
Lilienhoff har solgt to ejendomme for mig, først min ejerlejlighed i Skåde, Højbjerg og cirka et år senere mine brødres og mit sommerhus i Skagen. Kendetegnende for de to handler har fra start været en helt skarp prissætning uden plads til afslag, hvilket i begge tilfælde var temmelig nervepirrende for mig. Begge ejendomme havde da været til salg i henholdvis 1,5 og 2 år hos andre mæglere, til priser med plads til afslag. Hertil kommer at en hushandel på daværende tidspunkt var mere end sjælden.

Jeg imponeredes hver gang af, at i forhold til lejligheden var der flere fremvisninger end før, og det var alle uden undtagelse den helt præcise målgruppe. Efter 6-7 måneder blev lejligheden solgt. Sommerhuset i Skagen blev med én fremvisning solgt inden for en måned. Begge handler til prisen, med et afslag på henholdsvis 25.000,- og 50.000,- kr.

Samme person fra Lilienhoff, fra start til slut – trygt og godt. Hertil kommer fotograferingerne som nærmest er et helt kapitel for sig, så flot! Til sidst har jeg kun at sige, Lilienhoffs professionelle håndtering af begge handler har været slående. Håber jeg også kan prøve at være køber hos Lilienhoff.
Peter Rasmussen
Udover en realistisk vurdering af ejendomsprisen var begrebet ”tillid” for os det vigtigste ved valget af ejendomsmægler. Vi har nu anvendt Lilienhoff A/S flere gange og hver gang er der til fulde levet op til begge dele. Salgsarbejdet med ejendommene har været professionelt og effektivt, og vi har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at vores ejendomsmægler har været ”sælgers mand”. Efter at vi har optrådt som købere hos en række andre landsdækkende ejendomsmæglere har vi erfaret, at dette ikke er noget man skal tage som en selvfølge. Medvirkende til de succesrige salg har helt sikkert også været det flotte salgsmateriale, som Lilienhoff fremlægger for potentielle købere. Og sidst men ikke mindst er der altid et glimt i øjet. Lilienhoff kan varmt anbefales.
Mette Grønlykke
Kan en flink mægler fra provinsen virkelig sælge liebhaveri i København? Et helt legitimt spørgsmål som vi hurtig fik svar på efter Lilienhoffs mægler havde inspiceret vores 233 kvadratmeter store tagterrasede ejerlejlighed på Østerbro. Svaret var ja. Blot 48 timer efter lejligheden kom på nettet var de kommende købere på besøg. Og et par måneder senere var vi flyttet efter en god handel til prisen med god service, gode købere og ikke mindst god kemi. Kort sagt. Prøv det.
Sven Bedsted
Til købere og sælgere vil vi sige, at vi har været meget tilfredse med Lilienhoffs mægler i Aarhus. Han har været meget effektiv for os som sælger. Altid meldte han tilbage med kommentarer fra køber. Reelle kommentarer og forslag til ændringer. Det har været en udsøgt fornøjelse at samarbejde med ham. De bedste hilsner.
Familien Roed Bruhn
Vi har været meget tilfredse med det samarbejde vi har haft med Lilienhoff i forbindelse med vores køb af et sommerhus. Opfølgningen og vedholdenheden har været meget imponerende, da Lilienhoffs mægler gennem hele forhandlingsperioden - cirka et år - udviste stor forståelse for vores synspunkter og ønsker samtidigt med at han meget troværdigt videreformidlede sælgers holdning, således at vi kom til enighed efter et langt men godt forløb.

Vi vil klart selv benytte os af Lilienhoffs kompetencer den dag vi skal sælge fast ejendom.
Christina Doulgerof og Carsten Feltman
Blot en måned efter første fremvisning, står vi nu med nøglerne til vores drømmelejlighed oppe under Christianhavns tage. At det har kunnet lade sig gøre så hurtigt, har Lilienhoff en stor del af æren for. Vi oplevede Lilienhoffs mægler som en troværdig ejendomsmægler, der har svaret prompte og kompetent på spørgsmål fra både os og vores advokat. Vigtigt for denne handel var også, at mægleren faciliterede en effektiv kommunikation imellem os og sælger. Hvis vi en dag skulle sælge igen, ville vi ikke tøve med at kontakte Lilienhoff.
Kim Skafte Mortensen
Lilienhoff leverede varen og solgte min lejlighed i København K på to måneder i et, for sælger, svært marked. Jeg er meget tilfreds med forløbet og den dialog jeg har haft med Lilienhoffs mægler og firmaets back-office. En dialog der udelukkende er foregået per telefon og e-mail da jeg bor og arbejder i Schweiz. De billeder der blev taget af lejligheden var virkelig gode og meget professionelt udført. Her oversteg Lilienhoff i den grad mine forventninger. Derfor anbefaler jeg Lilienhoff og jeg ville selv bruge dem igen
Kristin Bielke og Jørgen Abrahamsen
I et næsten dødt marked for fritidshuse havde vi tøvet ganske længe, men besluttede dog i forsommeren 2011 at sætte huset til salg. Ved beslutningen vejede det ganske tungt at ejendommens beliggenhed og arkitektoniske kvaliteter er på et niveau, der efter vor opfattelse burde gøre den relativt prisfast. Med andre ord - det afgørende måtte være om den kvalitetsbevidste køber kom forbi.

Vi havde - blot året før - solgt vort helårshus ved Furesøen. I det forløb var vi i kontakt med 3 forskellige ejendomsmæglerfirmaer. Valget af Lilienhoff skete derfor ikke i hast, men efter grundig research og overvejelse. Afgørende blev jo så i sidste instans Lilienhoffs mæglers personlighed og vi accepterede uden længere snak hans råd vedrørende udgangsprisen for markedsføringen. Efter nogle besigtigelser og lavere bud gennem ca. 3 mdr. blev ejendommen solgt til udbudsprisen (+120.000 for det løse). Det taler for sig selv.

Vi tror, at mæglerens personlighed også må have spillet ind i køberrelationen. Derudover tror vi at markedsføringen (billedkvalitet, valg af publikationsplatform etc.) som vi ikke har så meget forstand på, har spillet en væsentlig rolle. Da Lilienhoffs mægler er en travl mand var vi også glade for hans gode kolleger i back-office. Tak til alle.
Lisbeth (og Torben) Roug
Vi var yderst tilfredse med Lilienhoffs indsats i forbindelse med salget af vores lejlighed på Langelinie Allé i København. Vi satte især pris på, at vi altid kunne komme i kontakt med mægleren og at han altid fulgte hurtigt op på ethvert spørgsmål, vi måtte have.

Lilienhoffs opfølgning både før og efter en kundehenvendelse var fremmende for salget ligesom firmaets professionelle holdning - alt skal udføres professionelt inkl. fotos og tekstskrivning - bidrog til at vi fik en god pris for vores lejlighed i et ellers vanskeligt marked. Lilienhoff er kendt for den gode markedsføring - og med rette.

Held og lykke. Vi ser frem til et fremtidigt samarbejde.
Villi Batzlaff
Vi er meget tilfredse med valg af ejendomsmægler. For os var det vigtig med den personlige stil - og den forventning har Lilienhoffs mægler fuldt ud indfriet. Vores hus var bestemt ikke nemt at sælge i den nuværende økonomiske situation. Men Lilienhoffs mægler kaster sig ud i opgaven med stor iver. Aldrig er han træt af endnu engang at vise huset frem. Aldrig accepterer han stilstand. Det er lykkes vores mægler hos Lilienhoff i en svær situation at balancere mellem køber og sælger, således at der hele tiden var skred forhandlingen. Vi medgiver Lilienhoff vores bedste anbefalinger.
Lars Holten
Selv i et meget vanskeligt marked evnede Lilienhoff at trænge gennem til netop det segment, som var interessant for os. Salgsprospektet og den bagvedliggende opfølgning var ganske enkelt "second to none". Vi blev løbende holdt underrettet om de muligheder, der opstod undervejs i processen, og kunne derfor også træffe de rigtige beslutninger. Det hele foregik på en kompetent og behagelig måde, som aldrig efterlod nogen tvivl om, at der blev arbejdet aktivt og målrettet med salgsarbejdet. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet, og tøver ikke med at anbefale Lilienhoff til venner og bekendte.
Jeanette Allermann
Da jeg, efter en lang periode med en lokal ejendomsmægler, besluttede at skifte, var der ingen tvivl. Jeg havde tidligere solgt en anden ejendom ved hjælp af Lilienhoff, og den erfaring, ville jeg drage nytte af i situationen. Jeg oplevede igen en professionel tilgang til min situation, samtidig med at jeg følte mig forstået, i den frustration jeg havde over, i en årrække, at have haft mit hus til salg midt i en krise. Lilienhoff havde evnen til, at give mig håbet om et salg tilbage. Der blev lagt et stort arbejde i at skærpe købers interesse. Med den store erfaring og fintfølende fornemmelse for hvilke værdier og fokuspunkter køber havde, blev mit hus præsenteret, så netop disse blev fremhævet på bedste måde ved hver enkelt fremvisning. Jeg var heller ikke på noget tidspunkt i tvivl eller usikker på om de rent byggetekniske/håndværksmæssige kvaliteter ved huset blev fremhævet og kunne uddybes på en faglig måde. Sidst men ikke mindst har det været helt uvurderligt for mig, at jeg igennem hele forløbet har følt mig holdt i hånden. Tusinde tak.
Keld Mikkelsen
Jeg har prøvet både at købe og sælge gennem Lilienhoff. Da min hustru og jeg i sin tid købte bolig hos Lilienhoff foregik det på en behagelig, kompetent og fin måde. Som købere blev vi behandlet ordentligt og fair, og hvor vi hele tiden følte os trygge, også selvom vi som købere principielt var Lilienhoffs modpart, fordi mægler jo er "sælgers mand". Da vi nu en række år senere skulle sælge den samme bolig, ville vi gerne have, at køberen af boligen blev udsat for samme gode behandling. Det har vi ikke fortrudt, for salget gennem Lilienhoff er sket gnidningsfrit, effektivt og med et særdeles tilfredsstillende resultat, endda i et historisk dårligt marked.
Tina og Flemming Beisner
Da vi i 2007 flyttede hjem til Danmark fra Australien var vi ude at besigtige en hel del boliger og kom derigennem til at hilse på mange forskellige mæglere. Vi købte et hus i Vejle, hvor vi kun boede i cirka et års tid. I 2008 flyttede vi nemlig til Kolding, fordi vores drømmebolig blev sat til salg hos Lilienhoff. Det var i den forbindelse sjovt at opleve forskellen på de mæglere, som vi havde mødt indenfor det seneste år. Fra Lilienhoffs side oplevede vi en kombination af at være "nede på jorden" og en professionalisme, som vi ikke har mødt andre steder. Lilienhoff fik bragt sælgeren og os som købere sammen på en rigtig god og effektiv måde. Købet af vores bolig gennem Lilienhoff foregik uden problemer, hvor både køber og sælger følte, at vi gjorde en god handel. Dette selvom den ene af parterne under forhandlingerne befandt sig i udlandet på forretningsrejse det meste af tiden. Efter fire gode år i Danmark har vi besluttet at flytte til Dubai, og i forbindelse hermed skulle vi vælge en mægler til salget af vores bolig. Det var helt oplagt at bruge Lilienhoff, og det har været et godt valg.

Samarbejdet med Lilienhoff om salget af vores dejlige bolig har været kendetegnet ved en ærlig og realistisk tilgang til tingene med løbende sparring og god opfølgning. Lilienhoff har været fleksibel og åben omkring salgsindsatserne under hele forløbet. Og frem for alt har vi oplevet en høj grad af indlevelsesevne og professionel forståelse for, at man som boligsælger i et meget trælst marked af og til kan miste lidt af optimismen. Vi kender Lilienhoff både fra købs- og salgssiden, og derfor føler vi, at vi kan sige, at vi kender firmaet godt. Der skete i øvrigt det lidt usædvanlige, at dengang vi købte huset gennem Lilienhoff resulterede handlen ikke kun i et dejligt hus. Det endte nemlig også med, at vi blev nære venner med sælgerne.
Frank Lund Christiansen
Lillienhoff var et bevidst valg for os ved salg af vort fritidshus. Vi forventede, at kundepotentialet hos Lillienhoff ville være større end hos lokale ejendomsmæglere, og det viste sig at holde stik. Vi fik en professionel, men også meget personlig og kyndig betjening. Et særdeles smukt salgsmateriale blev udarbejdet med mange billeder. En tekstforfatter leverede en velformuleret salgstekst, som vi oven i købet fik lov til at justere i. Prisen var attraktiv for os, men vurderet realistisk ud fra beliggenhed og markedssituationen. En handel blev gennemført på 2½ måned. Undervejs var der god, åben og saglig kommunikation. Der var råd, vejledning og overblik, da der pludselig var flere mulige købere. Vi er meget tilfredse med et effektivt og ubesværet forløb inkl. mange nødvendige kontakter begge veje - ingen var overflødige. Præcise og informerede medarbejdere stod parat i kulissen, da "vor mand" skulle på ferie. God service hele vejen igennem.
Bent Høgh-Rasmussen
Vi har netop fået solgt vores sommerhus af Lilienhoff, og er meget tilfreds med hele optakten til salgskontrakten og forløbet efter underskrivelsen af købskontrakten. Sommerhuset nåede knap nok at blive annonceret, før Lilienhoff havde den første køber. Forhandlingerne omkring salgsprisen blev varetaget på en yderst kompetent og behagelig måde. Der gik kun små 4 uger mellem underskrivelsen af købskontrakten og overtagelsen af huset, og de få praktiske problemstillinger der var, blev klaret hurtigt og effektivt. Skrev vi f. eks. en mail omkring en detalje i sommerhussalget fik vi omgående svar af Lilienhoffs mægler - også selvom det var om aftenen eller i weekenden. Samarbejdet mellem vores advokat og Lilienhoff er også forløbet på en god måde. Vi kan derfor varmt anbefale Lilienhoff til alle andre, der står foran et salg af en liebhaverbolig.
Stig Michel von Linstow
Jeg havde flere kriterier da jeg valgte ejendomsmægler og ingen af dem handlede reelt om prisen. Mit overordnede kriterie var tillid, dels igennem viden og dels igennem handlinger. Jeg forventede at min mælger udviste indlevelsesevne/sympati for min ejendom, herunder at mægler tog sig tid til at gå ejendommen grundigt igennem og efterfølgende kunne sætte ord på dens kvaliteter - med henblik på at give potentielle køberen en positiv og engageret, men samtidig ærlig præsentation. Eller med andre ord: mægler skal varetage min ejendom som om det er mæglers egen. Hvad angår pris er mine forventninger at mægler ikke skyder fra hoften, men rådgiver ud fra konkrete data (ejendommen, lokalområdet, liggetid, markedet, og naturligvis erfaring/kompetence). I øvrigt, at mægler er proaktiv så jeg hele tiden ved hvad der sker. Jeg havde flere mæglere på besøg, som jeg testede på ovenstående helt banale kriterier, men kun Lilienhoff levede op til dem. Vores samarbejde forsatte i samme ånd, og jeg kan derfor fuldt ud anbefale Lilienhoff.
Benny Grested
Da vi besluttede os for at skifte ejendomsmægler var der ikke tvivl om, at det skulle være Lilienhoff. Den beslutning har vi ikke fortrudt en eneste gang. Vores oplevelse var, at Lilienhoff er sælgers "mand", og vi fik vores ejendom solgt indenfor en periode på 2 måneder.
Vi havde mødt en mægler fra Lilienhoff som fremviser på en anden ejendom, som Lilienhoff havde til salg, og vores førstehåndsindtryk var yderst positivt. Fra den første opringning oplevede vi en service og imødekommenhed, som var unik for os. Vi vidste, at vores ejendom var en attraktiv bolig, men grundet det eksisterende netværk, valgte vi i første omgang en lokal ejendomsmægler. Først da vi skiftede til Lilienhoff, blev vi klar over, at vores ejendom kunne annonceres på en mere optimal og målrettet måde. Lilienhoff har med sin erfaring indenfor markedsføring af attraktive boliger kunne yde os den bedste rådgivning og vejledning.
Efter salget var gennemført fandt vi vores nye drømmebolig et andet sted i landet. I forbindelse med købet af den nye bolig har en af Lilienhoffs andre mæglere givet os en kompetent rådgivning og sparring, ikke mindst i forhold til værdifastsættelsen.
Lilienhoffs hjemmeside er markedets bedste, overskuelig og brugervenlig.
Vi har dyb respekt for den dygtige fotograf, som Lilienhoff sendte ud til os med meget kort varsel. Han formåede at fremhæve husets charme og fortrin, uden at det blev et "setup", som ikke afspejlede virkeligheden. Det blev fantastiske flotte billeder, eksponeret perfekt med lys, skygge, dybde og stemning, så ejendommen og haven blev gengivet troværdigt. Vi har haft fuld tillid til Lilienhoff gennem de få måneder det tog os at sælge vores pragtfulde ejendom. På nævnte baggrund kan vi videregive Lilienhoff de bedste anbefalinger.
Jetta Gerken
Min mand, Niels Abildgaard, og jeg må vist regnes som stamkunder hos ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff A/S. Vi har flere gange både købt og solgt bolig gennem firmaet, og har i alle situationer oplevet en kyndig og effektiv, men samtidig afslappet og uhøjtidelig hjælp og vejledning - og tit med et glimt i øjet. Handlerne er hver gang afsluttet effektivt og professionelt. Vi vil i særlig grad gerne fremhæve det æstetisk meget flotte salgsmateriale, som firmaet altid fremlægger. Vores varmeste anbefalinger, som vi hermed gerne videregiver
Fie Sandfeld og Michael Nielsen (med Walter og Vigga)
Lilienhoff solgte vores meget specielle og smukke hus på to uger og til knapt en million over de lokale ejendomsmægleres bud. Udover dette hårdtslående faktum, slog det os mest ved Lilienhoff, at de var rigtig gode til at lytte til os, og de var helt fri for den sædvanlige klichéfyldte ejendomsmæglerretorik. De var helt ærlige og åbne, og interesserede sig oprigtigt for vores hus og dets historie, hvilket med det samme fik os til at få tillid til dem som vores mægler. Det blev et kort, men frugtbart samarbejde!"
Mogens Laustsen
I forbindelse med salget af vores sommerhus i sommeren 2010, har Lilienhoff været professionelle og yderst kompetente i hele salgsforløbet. Der har været en god kommunikation, og har der været spørgsmål, er der med det samme blevet svaret på mail eller telefon. Skulle vi sælge en ejendom igen, vil vi helt sikkert henvende os til Lilienhoff."
Charlotte Karlsson
Lilienhoff har nu solgt hus og sommerhus for mig 2 gange. Senest mit sommerhus som blev solgt på kun 2½ måned til en rigtig god pris trods finanskrise og nedgangstider.

Lilienhoff er virkelig professionelle igennem hele salgsprocessen og jeg vil til enhver tid vælge dem igen."
Udfyld dette skema og vi kontakter dig senest i morgen om salg af din bolig

 • *
 • *
 • *
 • *
 •  *
 • Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Du kan også ringe til os på telefon 70 22 12 35
Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.