Job

Uopfordret ansøgning

Kunne det være noget for dig at arbejde hos LILIENHOFF?

Måske som sagsbehandler, ejendomsmægler, assistent, sagskoordinator, fotograf eller DTPer.

En del af vores medarbejdere arbejder på nedsat tid, så hvis du drømmer om at gå ned i tid, er det bestemt ingen hindring for en ansættelse hos LILIENHOFF.

Måske leger du med tanken om at kombinere det praktiske arbejde med en videreuddannelse til ejendomsmægler? Flere af vores medarbejdere er for tiden i gang med at videreuddanne sig, hvilket vi ser meget positivt på.

Alle medarbejderne hos LILIENHOFF har erfaring fra brancher, der har tilknytning til mæglerbranchen. Den indsigt og erfaring, det giver at have beskæftiget sig med tilgrænsende områder, kan efter vores opfattelse være en meget stor fordel i det daglige virke.

Det er ikke afgørende, at du har bopæl i nærheden af os. For den rette person er vi fleksible med hensyn til muligheden for distancearbejde, hvor bopælen i en vis udstrækning kan være udgangspunkt for arbejdets udførelse.

Vi synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vores omgangstone er meget uformel og hyggelig. Vi undgår meget nødigt at få kage til eftermiddagskaffen.

Send en kortfattet ansøgning til ejendomsmægler og indehaver Peter Milton (peter@lilienhoff.dk), vedhæftet et CV samt eventuelle udtalelser.

Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål, inden du sender din ansøgning. Enhver ansøgning/henvendelse vil blive behandlet fortroligt.