Vidste du det om LILIENHOFFs hjemmeside?

På lilienhoff.dk har der gennem de seneste 12 måneder været to millioner boligvisninger.

Det svarer til, at der i gennemsnit hvert minut døgnet rundt, året rundt bliver vist fire boliger frem. De mulige købere kan nyde omkring 60 flotte og store billeder af hver eneste bolig.

Gennem det seneste år har lilienhoff.dk i flere måneder været på top 15-listen over de hjemmesider, der får flest henvisninger fra www.boligsiden.dk.

Hos LILIENHOFF mener vi i al beskedenhed, at lilienhoff.dk er Danmarks pæneste og mest brugervenlige hjemmeside for boligsøgende. Mange roser os for hjemmesiden, hvilket vi er glade for, fordi vi har gjort os stor umage med at udvikle den.

LILIENHOFF ejer også domænenavnene liebhaveri.dk, liebhaver.dk, liebhaverboliger.dk og liebhaverbolig, der alle peger hen på lilienhoff.dk.
 
Det betyder, at vores boliger og vores hjemmeside altid bliver præsenteret som et af de øverste og første søge-resultater på Google, når man laver en søgning på ordene Liebhaveri, Liebhaver, Liebhaverbolig og Liebhaverboliger.

Hvis du har forslag til forbedringer eller hvis du har ris eller ros, må du meget gerne sende os en e-mail på enten skamros@lilienhoff.dk eller detkunnegodtblivelidtbedre@lilienhoff.dk

Læs mere om brug af cookies på lilienhoff.dk