LILIENHOFF overtager Mühldorff & Partnere

Ejendomsmæglerfirmaet LILIENHOFF A/S, Danmarks eneste landsdækkende liebhavermæglerfirma, overtog pr. 27. januar 2012 aktiviteterne i det kendte mæglerfirma Mühldorff & Partnere A/S.

Mühldorff & Partnere har gennem mere end 20 år specialiseret sig i formidling af klassiske københavnerlejligheder og liebhaverboliger i Hovedstaden.
 
Da Mühldorff & Partnere gik konkurs, tilbød LILIENHOFF at købe rettighederne til varelager, firmanavn, logo, telefonnummer og domænenavnet www.muhldorff.dk. Dette tilbud blev accepteret den 27. januar 2012.

- Vi har stor erfaring og et meget bredt kontaktnet indenfor alle typer af liebhaverboliger i hele Danmark. Derfor er det helt naturligt for os at overtage Mühldorffs formidling af lejligheder og liebhaverboliger i København og omegn, siger direktør Hans Lilienhoff.

Sælgerne af den lejlighed på Langelinie Allé, som Lilienhoff har solgt, hedder Lisbeth og Torben Roug. De har følgende kommentarer i forbindelse med salget: 

Vi var yderst tilfredse med LILIENHOFFs indsats i forbindelse med salget af vores lejlighed på Langelinie Allé i København. Vi satte især pris på, at vi altid kunne komme i kontakt med mægleren og at han altid fulgte hurtigt op på ethvert spørgsmål, vi måtte have. LILIENHOFFs opfølgning både før og efter en kundehenvendelse var fremmende for salget ligesom firmaets professionelle holdning – alt skal udføres professionelt inkl. fotos og tekstskrivning – bidrog til at vi fik en god pris for vores lejlighed i et ellers vanskeligt marked. Lilienhoff er kendt for den gode markedsføring - og med rette. Held og lykke. Vi ser frem til et fremtidigt samarbejde.


Se flere referencer hér


For yderligere oplysninger:

Hans Lilienhoff,
hans@lilienhoff.dk   
mobil: 29 22 00 00