LOFE

I henhold til Lov om formidling af fast ejendom m.v. er der udstedt en bekendtgørelse (Formidlingsbekendtgørelsen), hvor der stilles krav om, at visse informationer skal fremgå af ejendomsformidlingsvirksomhedens hjemmeside. I overensstemmelse hermed gives nedenfor de informationer, som er relevante for LILIENHOFF:

 

1.     Ejendomsmæglerfirmaet LILIENHOFF A/S' CVR-nummer er 28158459 og LILIENHOFF Østjylland ApS' CVR-nummer er 36945508.

2.     LILIENHOFF har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, telefon 70 11 20 20, www.tryg.dk, Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer i Europa.

3.     Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen. Find information herom på www.erhvervsstyrelsen.dk

4.     LILIENHOFF og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk, ligesom virksomheden er medlem af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere, www.dsemaegler.dk.

5.     LILENHOFF har ikke noget samarbejdet med nogen kreditforening, bank eller forsikringsselskab.

6.     LILIENHOFF modtager ikke provision eller vederlag fra nogen kreditforening, bank eller forsikringsselskab. LILIENHOFF modtager rabat for annoncering i

a.   Børsen, Berlingske Tidende, Jyllands-Posten, JydskeVestkysten, Fyens Stiftstidende samt BoligMarkedet

b.   Kontakt LILIENHOFF for nærmere information om rabattens størrelse.

7.   Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islandsbrygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk