Hvorfor er det en fordel, at mægleren er uafhængig?

Vi har kun én kasket

Vi kan godt lide, at man kan gennemskue tingene, og at man ved, hvilken kasket ens rådgiver har på.

LILIENHOFF er hverken ejet af en bank, et realkreditinstitut eller et forsikringsselskab, ligesom vi heller ikke er med i nogen kæde af ejendomsmæglere.

Tværtimod samarbejder vi med samtlige banker, realkreditinstitutter, advokater, revisorer, forsikringsselskaber, rådgivende ingeniører, landboforeninger, ejendomsmæglere og øvrige aktører på markedet.

Vi mener, at det er bedst for køber og sælger, at ejendomsmægleren, banken og kreditforeningen ikke er 'gift' med hinanden.

Hvem gavner rådgivningen?

Hos LILIENHOFF modtager vi ikke provision for at henvise vores kunder til at låne penge et bestemt sted, og vi får aldrig nogen andel af bankens gebyrer.

Ligeledes betaler vi ikke provision til nogen bank eller kreditforening, hvis vi får henvist en kunde, der har en attraktiv bolig, som skal sælges.

På den måde behøver man ikke at bekymre sig om, hvorvidt LILIENHOFFs rådgivning er baseret på, hvad der er optimalt for kunden, eller om vores anbefaling kan være farvet af, at vi modtager en henvisningsprovision fra en bank eller kreditforening.

Uafhængigheden giver vores kunder to fordele


Vores uafhængighed i valget af samarbejdspartnere er medvirkende til, at vi altid har føling med, hvor vores kunder kan opnå de mest fordelagtige vilkår.

Denne frihed gør det muligt for LILIENHOFF at udtale sig neutralt og uvildigt om alle stadier i en ejendomshandel.

Det giver vores kunder to fordele.

For det første sikrer det en optimal ramme for en ordentlig og tryg handel, skræddersyet efter vores kunders behov og ønsker.

For det andet er det en garanti for, at LILIENHOFF gennem hele forløbet udelukkende fokuserer på at sælge boligen, fordi det er det eneste vi tjener penge på i en ejendomshandel.

Læs mere om, hvorvidt LILIENHOFF har boliger diskret til salg