Hvordan finder LILIENHOFF køberne?

Netværk

Når der skal skabes kontakt til de oftest ganske få købere, der findes til en liebhaverbolig, kræver det, at mægleren har et stort og solidt netværk og en bred kontaktflade. Hos LILIENHOFF har vi gennem årene opbygget et sådant netværk i hele Danmark og i udlandet.

Det er medvirkende til, at vi i visse tilfælde finder køberen til en bolig uden at annoncering finder sted, fx gennem et diskret salg. Læs mere om diskret salg.

Annoncering

Som følge af vores store erfaring kan vi målrette og individualisere annonceringen af hver bolig, så den rammer målgruppen meget præcist.

LILIENHOFF annoncerer hver uge i både landsdækkende og regionale aviser, ligesom vi annoncerer i diverse magasiner og specialudgivelser, så vi rammer købergruppen til den enkelte bolig optimalt.

Tilrettelæggelsen og eksekveringen af den optimale markedsføring sker altid i tæt dialog med hver sælger, og er nøje afstemt efter sælgerens individuelle behov, ønsker og tidshorisont.

lilienhoff.dk

Hver eneste dag får vi nye, mulige køberemner ind i vores køberkartotek. Disse købere forventer at finde en attraktiv og eksklusiv bolig hos LILIENHOFF.

Det kan for eksempel være en bolig i en bestemt del af byen, en villa på en særligt eftertragtet vej, en landejendom midt i naturen eller en bolig med egen strandgrund.

’Drømmebolig’, ’liebhaveri’, ’eksklusiv boliger’ samt ’attraktive boliger’’ har ikke nogen klar og præcis definition, fordi det afhænger af, hvad man søger og hvem man taler med. Derfor har vi gjort det nemmere for de boligsøgende på lilienhoff.dk.

Her kan man søge efter sin drømmebolig baseret på, om den ligger ved vandet, i byen, med udsigt, ved skoven eller på landet.

Når den boligsøgende søger på den måde, er det uden betydning, hvor meget boligen koster, hvor stor den er, eller hvor i landet den ligger.

Naturligvis har man på lilienhoff.dk stadig mulighed for at lave en søgning med traditionelle kriterier, såsom pris og geografisk beliggenhed mv.

Læs mere om hvordan man vurderer en liebhaverbolig