Hvem er LILIENHOFF?

LILIENHOFF er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, der er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening samt af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere.

LILIENHOFF, der drives som et aktieselskab, er en privatejet virksomhed, som er grundlagt i 1974. Firmaets stifter, Søren Lilienhoff, begyndte med et helt blankt skrivebord hjemme i privaten. 
 
Der er sket en hel del siden, og vi har gennem årene specialiseret os i salg af udelukkende én type ejendomme, nemlig liebhaverboliger. Mange bruger i stedet betegnelserne eksklusive boliger, attraktive boliger, boliger i særklasse, liebhaverejendomme eller slet og ret liebhaveri.
 
I dag er vi Danmarks eneste landsdækkende  liebhavermægler, og vi er det eneste firma, som sælger liebhaverboliger landsdækkende og ikke kun i én bestemt by eller region. 

LILIENHOFF har forretningssteder midt i Danmarks tre største byer: på Rådhuspladsen 16 i København, på Marselis Tværvej 4 i Aarhus og på Filosofgangen 20 i Odense. Vores back-office er placeret sammen med kontoret i Odense.

Medarbejderne hos LILIENHOFF er højtuddannede og meget kompetente til at rådgive om forhold vedrørende køb og salg af liebhaverboliger. Vores net af lokalkendte mæglere dækker hele landet og kan hurtigt rykke ud.

Udover ejendomsmæglere MDE og valuarer har vi blandt andre ansat en advokat (L). 


Læs mere om hvilke boliger LILIENHOFF sælger